MUŽ JE OSTAVIO NAKON POROĐAJA JER GA NE PRIVLAČI: Ona rešila da mu se osveti, postala poznata i usledio OBRT! (FOTO, VIDEO)

Autor: N. J.

Lifestyle

07.10.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emu Mekoj je ostavio jer mu nije bila privlačna nakon porođaja.

MUŽ JE OSTAVIO NAKON POROĐAJA JER GA NE PRIVLAČI: Ona rešila da mu se osveti, postala poznata i usledio OBRT! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen/ Instagram/ godandquads

Influenserku i tiktokerku Emu Mekoj (26) suprug je ostavio nakon što je na svet donela bebu. Ona je rešila da mu priredi "osvetu" koju nikada neće zaboraviti!

Ispričala je kako je muž ostavio nakon porođaja, zato što mu više nije privlačna, te je odmah zatražio razvod.

U međuvremenu, dovela je svoj izgled do savršenstva, a njeno telo nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Influenserka je odlučila je da krene u teretanu, a ubrzo je zategla telo i istakla svoje mišiće.

Sada svi komentarišu zvezdu TikTok-a i govore da će njen bivši partner tek sada videti šta je izgubio. Svoju transformaciju podelila je sa korisnicima pomenute društvene mreže.

- Ti si moja inspiracija, baš dobro, odlično izgledaš, on je na gubitku - pišu njeni fanovi.

Foto: Printscreen/ Instagram/ godandquads

Vežbanje u teretni

Bivši je zvao preko deset puta 

Ema redovno na svom profilu objavljuje kako napreduje i motiviše mnoge devojke da učine isto. Vežbanjem, dostigla je savršenu figuru, a u jednom videu spomenula je da je bivši suprug zvao 16 puta nakon transformacije.

Ona je pokazala u jednom videu šta se dešava kada prestanete da imate izgovore i preuzmete "život" u svoje ruke. Ema sada izgleda odlično, i postigla je ono što je želela - bivši je želi nazad!

Nekoliko hiljada ljudi prati njenu svakodnevnu promenu, a koliko je popularna govori i činjenica da je na svom profilu skupila pet miliona lajkova. Ona se trudi da motiviše sve one koji koji žele promenu, a još uvek je nisu "započeli", tako da svaki dan objavljuje neki video o tome kako vežba. Takođe, ženama poručuje da moraju biti istrajne.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading