NAJNOVIJI TIK TOK IZAZOV ŠALJE VAS DIREKTNO U BOLNICU: Učesnici satima trpeli nesnosne bolove!

Autor:

Svet

21.09.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci upozoravaju da se pojavio još jedan trend na Tik Toku koji je opasan po zdravstveno stanje svih koji u njemu učestvuju.

NAJNOVIJI TIK TOK IZAZOV ŠALJE VAS DIREKTNO U BOLNICU: Učesnici satima trpeli nesnosne bolove!

Foto: tik tok printscreen

izazov

U moru bizarnih Tik Tok izazova pojavio se još jedan, takav da vas direktno šalje na lečenje u bolnicu, upozoravaju stručnjaci.

Naime, "One chip challenge" ime je ovog izazova koji je preplavio pomenutu društvenu mrežu, a radi se tako što se konzumira čips koji ima ukus najljuće papričice na svetu.

Ovaj izazov kreirala je kompanija za proizvodnju čipsa, po imenu Paqui, i u reklamne kampanje, lansirala je novi izazov i pozvala sve da isprobaju novi ukus i da to zabeleže i podele na društvenim mrežama.

Kako se i na web stranici ove kompanije navodi, intenzitet ljutine je toliki da bi jezik trebalo da poplavi od toga, a kako se kasnije ispostavilo na snimcima svih koji su se oprobali u ovom izazovu, to je i više nego tačno.

Suština zadatka koji bi "degustatori" trebalo da izvrše jeste u tome da što duže izdrže da nakon ovog ljutog čipsa ne pojedu niti popiju išta što bi ublažilo njegovu ljutinu.

Ispostavilo se da su oni koji su ovo ispunili, počeli da trpe nesnosne bolove u stomaku, zbog kojih su kasnije završili u bolnici.

Trebalo je čak i nekoliko sati da bi tegobe izazvane jelom ovog ljutog čipsa prošle.

Jedna korisnica TikToka objavila je video koji prikazuje njenu nećaku u bolnici nakon pokušaja izazova.

Ovaj video zapis pobrao je brojne komentare, a sakupio čak i više od 10 miliona pregleda.

Jeziva je scena u momentu kada krene da jede čipsa i da isti guta, jer se vidi kako ova devojka kreće da trese rukama i nogama nakon toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading