MISTERIJA U VUKOVARU: Devojka se porodila, a bebe NEMA! Policija pokrenula istragu

Autor:

Svet

22.09.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jedna devojka kod Vukovara se navodno porodila, ali se ne zna šta je bilo sa bebom. Ne zna se gde se dete nalazi, a u sve se umešala policija, piše Večernji list.

MISTERIJA U VUKOVARU: Devojka se porodila, a bebe NEMA! Policija pokrenula istragu

Foto: pixabay.com

Dogodilo se to u selu u blizini Vukovara, a prema nezvaničnim informacijama, neko iz porodice pomogao je devojci da se porodi i preseče pupčanu vrpcu.

Međutim, tokom porođaja je došlo do određenih komplikacija, zbog kojih je devojka krvarila, pa je prevezena u vukovarsku bolnicu.

Lekari su odmah utvrdili o čemu se radi, odnosno da je reč o devojci koja se porodila neposredno pre dolaska u bolnicu.

Problem je nastao jer nije bilo deteta, a sve je prijavljeno policiji koja se odmah uključila da proveri šta se dešava. Ne zna se koliko je devojka bila trudna i da li je dete bilo živo ili ne u trenutku porođaja.

Nezvanične informacije dobijene od meštana govore da je novorođenče nestalo.

- Za sada možemo da potvrdimo da je policija dobila informacije o ovom slučaju i da još vodimo krivičnu istragu u saradnji sa državnim tužilaštvom. Za sada nema elemenata krivičnog dela - kažu u policiji.

Foto: Privatna arhiva

Sanitarno vozilo

Videlo se da je trudna, ne znamo da li je krila

Kako "Večernji list" saznaje od meštana kriminalna policija je u nekoliko navrata bila u dvorištu porodične kuće gde živi devojka, da su uzimali uzroke tla iz dvorišta i iz unutrašnjosti kuće. Govore kako je ispražnjena i septička jama, a sve to se, kako oni kažu, radilo da bi se možda pronašlo telo deteta, ukoliko se ostvare najcrnje slutnje.

- Videlo se da ima stomak i govorilo se da je trudna, ali ne znamo koliko je meseci bila trudna. Znamo da je u vezi s dečkom već nekoliko godina, da je dolazio k njima i bio prihvaćen od porodice gde je dolazio i na slavlja. Sam tim to je bila ozbiljna veza tako da nas je sve ova vest jako iznenadila. Celo selo priča o tome i niko ne može da veruje posebno jer svi dobro znamo o kakvoj se porodici radi. Šta se tamo događalo znaju samo oni - kažu meštani ovoga sela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading