Mađari OKUPIRAJU Beograd! Policija zaustavila preko 25 autobusa punih navijača Ferencvaroša! (FOTO)

Autor:

Sport

06.10.2022

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće uzbudljivo na Marakani.

Mađari OKUPIRAJU Beograd! Policija zaustavila preko 25 autobusa punih navijača Ferencvaroša! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde i Ferencvaroša od 18.45 odigraće meč trećeg kola grupne faze Lige Evrope, a jedno je sigurno - atmosfera će biti naelektrisana.

Pored "Delija" koje će ponovo popuniti stadion u ogromnom broju, očekuje se i dolazak tifoza Ferencvaroša.

Čak 25 autobusa krenulo je put Beograda, a prema poslednjim informacijama oni se nalaze na granici gde ih je zaustavila srpska policija.

Mađari na Horgošu čekaju da uđu u Srbiju i zapute se ka prestonici gde će zauzeti svoje mesto na Marakani.

 

 

Timovi utakmicu čekaju u različitim raspoloženjima, Crvena zvezda posle dva kola ima dva poraza (od Monaka 0:1 i Trabzona 1:2), a Ferencvaroš ostvario je dve pobede (Trabzon 3:2 i Monako 1:0) te se nalazi na čelu ove grupe.

Takođe, Zvezda neće moći da računa na Osmana Bukarija koji se povredio, a pod velikim znakom pitanja je i Nemanja Milunović. Sve ovo, ali i brojni navijači koji su se zaputili u Srbiju, povećavaju šanse gostima da se u Mađarsku vrate sa povoljnim rezultatom, ali definitivno se pita i četa Miloša Milojevića.

Ferencvaroš je minulog vikenda poražen od Kečkemeta u domaćem prvenstvu, a to je prokomentarisao i šef struke Crvene zvezde, Miloš Milojević:

 - Teško je reći posle jedne utakmice da li su u dobroj formi ili ne. Svakom se desi poraz, nije im "legao" Kečkemet, igraju onako kako Ferencvarošu ne odgovara, uz to su bili autsajderi, a naš naredni rival im je ostavljao puno prostora. Sve to zavisi od veličine kluba, mogućnosti, kvaliteta igrača, ali tog dana su izgubili. Nije to loša forma, ali svaki poraz poljulja tim. 

Šta je još rekao trener Zvezde možete pročitati OVDE, a gde možete gledati utakmice "večitih" u Evropi čitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (0)

Loading