IZGRADI SEBE I OSTANI U SRBIJI: Studentska unija Ekonomskog fakulteta organizuje Seminar mladih

Autor:

Vesti

06.10.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentska unija Ekonomskog fakulteta (SUEF) organizuje Seminar mladih „Build Yourself”, pod sloganom “Izgradi sebe i ostani u Srbiji. Srbija je svet!” u nedelju 9. oktobra u MTS dvorani (Trg Nikole Pašića 5), sa početkom u 11.00 časova.

IZGRADI SEBE I OSTANI U SRBIJI: Studentska unija Ekonomskog fakulteta organizuje Seminar mladih

Foto: Republika

„Build Yourself” je najveći regionalni seminar mladih, sa dugogodišnjom tradicijom i visokom popularnošću među učesnicima, koji za samo jedan dan okupi više od 1.500 mladih koji dobijaju jedinstvenu priliku da čuju predavanja eminentnih govornika iz sveta privrede, biznisa, kulture i sporta.

Ovogodišnji seminar, posvećen je mladima koji planiraju da život nakon studija nastave y Srbiji, kao i onima koji nakon studija u inostranstvu žele da se vrate u svoju domovinu.  

Ovaj seminar, prvenstveno ima edukativno-motivacioni karakter, sa idejom da se studentima pruže korisne smernice i alati kako da unaprede svoje znanje i veštine, ali i da se motivišu i stvore ideju o svojim prvim, većim koracima u izgradnji poslovne karijere.

Ove godine on je prepoznat i dobijena je podrška od strane Ministarstva za brigu o porodici i demografiju Republike Srbije, javnog preduzeća Pošte Srbije i kompanije Telekom Srbija.

Seminar će otvoriti gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, a neki od govornika na seminaru koji će podeliti iskustvo i put svoje poslovne karijere, biće predsednik izvršnog odbora Banke Intesa Darko Popović, direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević, direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić, motivacioni govornik i biznis trener Darko Mirković, vlasnik i direktor kompanije Mikro Elektronika Nebojša Matić i direktor studentskih odmarališta i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

SUEF je studentska organizacija, koja je tokom proteklih 25 godina, zahvaljujući proaktivnom pristupu i saradnji sa drugim studentskim organizacijama i omladinskim udruženjima, doprinela poboljšanju položaja studenata i uslova studiranja u našoj zemlji. Sve aktivnosti usmerene su ka poboljšanju uslova studiranja i osposobljavanju studenata za uspešan ulazak na tržište rada.

Ova organizacija radi na projektima za mlade od 16 do 30 godina, kako za studente Ekonomskog fakulteta u Beogradu, tako i za kolege sa drugih fakulteta širom Srbije.

Seminar je prvi put organizovan 2015. godine, a najveći uspeh ostvaren je 2019. godine, kada je okupljeno više od 1.400 delegata iz cele zemlje, dok je 2020. godine održan online, a prenos je pratilo ukupno 5.000 delegata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading