Partizan otišao "MEČKI NA RUPU": Tuče, incidenti, prekidi... Huligani Kelna među NAJBRUTALNIJIM u Evropi!

Autor:

Sport

06.10.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ultrasi nemačkog tima poznati su po divljanju širom Evrope.

Partizan otišao "MEČKI NA RUPU": Tuče, incidenti, prekidi... Huligani Kelna među NAJBRUTALNIJIM u Evropi!

Foto: Tanjug/AP

Partizanova grupa u Ligi konferencija po mnogo čemu je "grupa smrti". Osim veoma kvalitetnih timova Kelna i Nice, te neugodnog Slovackog, ova grupa se ističe i zbog navijača. Međutim, Grobari, bar ovaj put, mogu da se pohvale da nisu najveći huligani i da od njih ne treba najviše strahovati, već su to pristalice "jarčeva".

Nemci su zaprepastili Evropu kada je njih više hiljada upalo na stadion na gostovanju Nici početkom septembra, preskočilo na tribinu sa domaćim pristalicama i počelo da mlati redom koga su stigli.

To je nateralo policiju da reaguje, a zbog pravog rata na tribinama utakmica je kasnila oko sat vremena. Zato su organi reda u Nemačkoj pred duel sa Partizanom izvršili raciju u čak 16 kuća i uhapsili više osoba. Tom prilikom je zaplenjeno više "suvenira" sa prethodnih mečeva, što je samo dokaz da huliganima Kelna divljanje nije strano.

Naime, Nemci su veliki fanatici, a svoj klub prate svuda. I to u ogromnom broju! Kada je Keln u sezoni 2017/18 igrao grupnu fazu Lige Evrope, najvatrenije pristalice okupirale su London, a zatim i Beograd. Na meč protiv Arsenala stiglo ih je više od 20.000, marširali su prestonicom Engleske, a zatim napravili incident kada su mnogi bez karte pokušali da uđu na stadion.

Iste godine, njih 13.000 tražilo je karte za meč protiv Zvezde u Beogradu, a mnogi su preko interneta kupovali i pakete ulaznica za sve utakmice crveno-belih kako ne bi izgubili svoje mesto na Marakani.

Utakmica između Kelna i Partizana na programu je u četvrtak od 21 čas, a crno-beli su, zbog svega priloženog, definitivno otišli "mečki na rupu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading