Kako nadomestiti njihovo odsustvo? Gordan Petrić nema dilemu - ovih 11 fudbalera kreće u večerašnju bitku!

Autor:

Sport

06.10.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanični srpski vicešampion večeras bije važnu bitku u trećem po kvalitetu evropskom fudbalskom klupskom takmičenju.

Kako nadomestiti njihovo odsustvo? Gordan Petrić nema dilemu - ovih 11 fudbalera kreće u večerašnju bitku!

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Prošle su četiri godine od kako je Crvena zvezda u okviru grupne faze Lige Evrope pogotkom Ričmonda Boaćija slavila u Kelnu rezultatom 1:0, a ljubitelji fudbala u Srbiji nadaju se da sličan uspeh može večeras da ostvari i ekipa trenera Gordana Petrića.

Crno-beli u večerašnji susret na "Rejn Everdži" stadionu ulaze sa dva startna remija u grupnoj fazi Lige konferencija i potpuno je jasno da bi eventualnim trijumfom u Kelnu sebi otvorili vrata plasmana u eliminacionu fazu ovog takmičenja.

Međutim, mora se naglasiti da aktuelni trener srpskog fudbalskog vicešampiona pred gostovanje u četvrtom gradu po veličini u Nemačkoj ima kadrovskih problema. Zbog isključujućeg kartona tokom gostovanja u Češkoj Republici, Gordan Petrić ne može da računa na Kristijana Belića, dok se na prethodnom prvenstvenom meču povredio i iskusni Ljubomir Fejsa, pa će Gordan Petrić morati da pronađe alternative u veznom redu.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Detalj sa susreta PArtizan - Nica

 

Za sada je sigurno da će mrežu crno-belih večeras čuvati Aleksandar Popović. Po bekovskim pozicijama dejstvovaće Aleksandar Filipović i Slobodan Urošević, dok će par centralnih bekova činiti Svetozar Marković i Igor Vujačić.

Svoja mesta u veznom redu zauzeće Hamid Traore, Patrik Andrade i Bibars Natho. U samom špicu napada, zadužen za pogotke biće Rikardo Gomeš koji će pomoć sa krilnih pozicija imati u Fuseni Dijabateu i Kvinsi Menigu.

Tim Partizana za meč protiv Kelna bi trebao da izgelda ovako: Popović, Filipović, Marković, Vujačić, Urošević, Traore, Andrade – Dijabate, Natho, Menig, Rikardo.

Šta je na konferenciji za medije pred susret sa Kelnom izjavio trener Gordan Petrić, možete pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading