Oglasio se OTAC Rade Manojlović, pa prokomentarisao ćerkin RASKID: Otkrio kako se pevačica oseća nakon kraha veze od 6 godina

Autor:

Zabava

06.10.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Manojlović prokomentarisao je prekid veze njegove ćerke i Harisa Berkovića.

Oglasio se OTAC Rade Manojlović, pa prokomentarisao ćerkin RASKID: Otkrio kako se pevačica oseća nakon kraha veze od 6 godina

Foto: instagram.com/_marija_manojlovic_

Vest da su Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli samo je potvrdila glasine koje o estradnom paru kruže već neko vreme, a sada se povodom toga oglasio i otac pevačice. 

Pevačica se oglasila i otkrila da više nije u vezi s devet godina mlađim kolegom. Rada tvrdi da su ona i Berković i nakon razlaza ostali u dobrim odnosima.

-Haris i ja više nismo zajedno. Želim mu svu sreću u životu i karijeri. Naš raskid neću mnogo komentarisati, kao što nisam ništa komentarisala ni tokom veze. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na društvenim mrežama i na podršci - napisala je ona na Instagramu, dok se pevač u toku jučerašnjeg dana nije oglašavao.

Ni otac popularne pevačice Rade Manojlović nije želeo mnogo da komentariše raskid.

- Mene ne interesuju ni seoske priče, a kamoli da li mi je ćerka raskinula s dečkom. Kako bude - biće, meni ni iz džepa ni u džep. To je mladost ludost - rekao je Rade Manojlović i dodao:

- Haris mi nije smetao jer se deci ne mešam u izbor partnera. Pa ni ja svojim roditeljima nisam dozvoljavao da mi se petljaju u život! Rada je dobro, samo je umorna, jer mnogo radi.

Republika

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović i Haris Berković

 

Ipak, on ne krije da jedva čeka da mu starija ćerka podari unuče:

- Naravno da bih voleo da Rada ima dete, ali ne mogu da utičem na nju, niti ulazim u to kada će ga roditi.

Radina i Harisova veza bila je na ,,klimavim nogama" još početkom godine, da bi potom u maju Manojlovićeva tražila od Berkovića da se iseli iz njenog stana u Beogradu.

- Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu. Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš. Rada se mnogo žrtvovala za tu vezu, a činilo joj se da se Harisu sve to podrazumevalo. Uprkos tim problemima, ostali su zajedno sve do prekjuče, kada su shvatili da samo gube vreme jedno s drugim - navodi izvor i dodaje da je folkerki u ovim trenucima najveća podrška sestra Maja:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović i Haris Berković

 

- Posle raskida, Rada se posvetila poslu. Ima spreman albumi samo čeka pravi trenutak da ga objavi. Maja je stalno uz nju i ona joj je jedini pravi prijatelj i oslonac.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ime

06.10.2022 19:36

Rada Dama za medalju, Od kada se pojavila sam je zavoleo🌷👍❤️