Isplivali DETALJI raskida Rade Manojlović i Harisa Berkovića! Evo šta je prethodilo PREKIDU veze estradnog para: "Nije mogao da izdrži PRITISAK"

Autor:

Zabava

06.10.2022

07:50 >> 08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rada Manojlović i Haris Berković stavili su tačku na ljubav, a sada su isplivali razlozi kraha ljubavi.

Isplivali DETALJI raskida Rade Manojlović i Harisa Berkovića! Evo šta je prethodilo PREKIDU veze estradnog para: "Nije mogao da izdrži PRITISAK"

Foto: instagram-Rada Manojlovic

Nakon što se mesecima nagađalo, pevačica Rada Manojlović nedavno se oglasila i potvrdila glasine da ona i pevač Haris Berković više nisu u ljubavnoj vezi. 

Naime, ona je u svojoj objavi na Instagramu otkrila da "više nisu zajedno i da mu želi puno sreće", nakon čega su krenula nagađanja da su uzrok raskida roditelji mladog pevača.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Haris Berković i Rada Manojlović dok su bili u vezi

-Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala ni činjenica da je pevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Želeli su skroz drugačiji profil snajke - rekao je neimenovani izvor listu Alo i dodao: 

Foto: Youtube printscreen

Haris Berković

 

-Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni. Kad god bi došla u Bosnu, rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promenio je ponašanje prema devojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli - završava izvor.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading