Darko Lazić MISTERIOZNO nestao: Pevač se nije pojavio na zakazanom nastupu, šuška se da ga čuva ŽESTOKI MOMAK!

Autor:

Zabava

05.10.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju gde se nalazi Darko Lazić, koji nije ispoštovao dogovor sa klubom iz Švedske i nije se pojavio na nastupu.

Darko Lazić MISTERIOZNO nestao: Pevač se nije pojavio na zakazanom nastupu, šuška se da ga čuva ŽESTOKI MOMAK!

Foto: Printscreen pink tv

Darko Lazić nije se pojavio na jednom zakazanom nastupu u Švedskoj, što je zabrinuo mnoge, pa i njegove saradnike, kojima nije jasno zbog čega se pevač odlučio na ovakav korak. 

Naime, kako je jedan beogradski medij ranije pisao, pevača odnedavno u inostranstvu čuva B.N., žestoki momak rodom iz bosanskog Banovića.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Darko Lazić nestao

Reč je o čoveku koji je često povezivan s kriminalnim obračunima i za to mu je suđeno svojevremeno, a prema njegovom svedočenju, dva puta su pokušali da ga ubiju. On je sada non-stop uz Lazića kao njegov telohranitelj, što je potvrdio izvor pre dva meseca.

- Darko je često u dijaspori i u poslednje vreme stalno je s njim. Priča se da ga je angažovao Darkov menadžer, ali zašto, to niko ne zna. Mislim da nije u pitanju nikakva zaštita, u smislu da njemu preti opasnost i da je na neki način ugrožen, već je to verovatno iz nekih drugih razloga. Viđao sam ih nekoliko puta u prolazu. On je s Darkom na svakom nastupu i s njim ide svuda gde treba, čak ga i do hotela prati. Koliko znam, kad u Srbiji, on ne ide s njim - kaže sagovornik.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Darko Lazić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading