"Haris i ja više NISMO ZAJEDNO": Rada Manojlović napokon potvrdila glasine o RASKIDU sa Berkovićem, stavili tačku na ljubavnu vezu (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2022

06:43 >> 06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović nakon duge medijske ćutnje napokon odlučila da progovori o odnosu sa Berkovićem.

"Haris i ja više NISMO ZAJEDNO": Rada Manojlović napokon potvrdila glasine o RASKIDU sa Berkovićem, stavili tačku na ljubavnu vezu (FOTO)

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Već duže vreme spekuliše se o raskidu Rade Manojlović i Harisa Berkovića, ali se njih dvoje nikada nisu oglašavali na ovu temu, sve do sada. 

Naime, Manojlovićeva je napokon rešila da stavi tačku na spekulacije i napokon otkrije da Haris i ona više nisu zajedno. 

- Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri! Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala - napisala je Rada na svom Instagramu.

Republika

Foto: Instagram printsceen

Rada Manojlović o raskidu sa Harisom Berkovićem

Podsetimo, Rada i Haris upoznali su se tokom njegovog takmičenju u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" (sezona 2014/2014), a u medijima se pojavila vest da su njih dvoje raskinuli zbog njenog učestalog druženja sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem. Šta je prava istina, znaju samo njih dvoje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

05.10.2022 07:23

Sutnut ce nju bog,i debelo kazniti,sram da je bude,nije mu dala ,ni sa jednom koleginicom snimiti duet ni sjesti pore njih,a sada ga sutnula na ulicu