OVO su najskuplje kuće naših pevača: Vrede MILIONE, a nikada ne biste pretpostavili da je NJENA vila vredi najviše novca (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz najbolje tezge idu i najveće kuće i najskuplja kola, a srpska estrada živi u vilama od kojih običnim smrtnicima zastaje dah.

OVO su najskuplje kuće naših pevača: Vrede MILIONE, a nikada ne biste pretpostavili da je NJENA vila vredi najviše novca (FOTO)

Foto: ATA Images, Youtube/Papparazo lov

Da je pevanje unosan posao svedoče bankovni računi naših pevača, a tome koliko su imućni najviše su posvedočile nekretnine, koje vrede milione. 

Dok su se neki pevači opredelili da žive u elitnim delovima srpske prestonice, kao što su Dedinje, Senjak i Bežanijska kosa, neke njihove kolege su svoje raskošne domove sagradile na obali mora, drugi su imanja sagradili daleko od gradskog meteža, poput Nataše Bekvalac, Biljane Sečivanović, Darka Lazića i Miloša Bojanića.

Sa druge strane, Rada Manojlović, Tina Ivanović i Neda Ukraden ostali su verni mestima odakle su ponikli, pa su se se svojim velelepnim kućama u datoj sredini uspeli da se nametnu kao uspešni, bogati i moćni. Na primer, Ukradenova, uz 300 stambenih kvadrata na Banovom brdu, na mestu kuće na moru u Lepetanima izgradila je višespratnu zgradu, čija vrednost je debelo premašila milion evra. 

Matovićkina u elitnom kraju 5.000.000 evra

Vera Matović u zlatno doba svoje karijere zaradila i sačuvala čitavo bogatstvo. Sa suprugom Ratomirom Racom Matovičem, pevačica je pre mnogo godina u jednoj od najelitnijih ulica u Beogradu, nadomak stadiona Partizana pazarila vilu koja vredi basnoslovnih pet miliona evra, najviše zbog lokacije. Ova narodna pevačica, bez koje se do pre petnaestak godina nije moglo zamisliti srpsko veselje, velike sume novca ulagala je i u kupovinu umetničkih dela, pa je danas jedan od najozbiljnijih kolekcionara preskupih slika.

Cecina vila vredi 3,3 miliona evra

Svetlana Ceca Ražnatović nasledila je kuću od supruga Željka Ražnatovića Arkana. Nalazi se na ulazu u Dedinje, najelitniji deo srpske prestonice. Cecina vila je jedna od najskupljih od svih nekretnina koje poseduju pevači u Srbiji. Njena vrednost procenjivala se na oko 2, 5 miliona evra, pre nego što ju je nedavno renovirala. Po poslednjim procenama kuća vredi 3, 3 miliona evra.

Miloš Bojanić je vlasnik dvorca od 1.500.000 evra, a ima i hotel na moru

Pevač i rijaliti-zvezda Miloš Bojanić vlasnik je nekoliko preskupih nekretnina, a na vrhu spiska su njegova luksuzna kuća sa bazenom nadomak Sremske Kamenice, kao i kuća u Baošićima, koju ima skoro tri decenije, a koju je maltene pretvorio u hotel.

Bojanićeva prelepa kuća sa zelenim krovom u Vojvodini čak je oglašavana na prodaju po ceni od milion i po evra, a pevač je rekao da uživa u sređivanju kuća i da sebe vidi kao ozbiljnog trgovca nekretninama. Ipak, kuće na Crnogorskom primorju nikad nije želeo da se odrekne jer mu je posebno prijatno da leta provodi uz more, a njegova supruga Branka se bavi izdavanjem smeštaja i ishranom turista, koji se zadovoljni iz godine u godinu vraćaju da opet budu pevačevi gosti.

Prija živi u kući skupljoj od pola miliona

Iz novoosnovanog beogradskog naselja na obroncima Voždovca, gde je živela na poslednjem spratu jedne zgrade koji je sama kupila, Aleksandra Prijović se trudna posle venčanja sa Filipom Živojinovićem sa njim preselila u komšiluk Filipovog oca, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića i njegove supruge Lepe Brene, koji su kao svadbeni dar mladencima poklonili tu kuću, čija vrednost se procenjuje na oko 600.000 evra. Međutim, mana ove skupe nekretnine je što pevačica zid deli sa komšijama i što nema veliko dvorište u kojem bi njen naslednik imao svoj kutak za igru.

Goran Bregović širom sveta ima nekretnine vredne 35 miliona evra

Goran Bregović (69) vlasnik je tridesetak nekretnina. Uglavnom su to luksuzne vile, a poseduje i stanove, garsonjere, dok se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 35 miliona evra.

Bregović u Beogradu, tvrde njegove komšije, ima oko 15 kuća. Kad dođe u Srbiju, stanuje u beogradskom naselju Senjak u luksuznoj vili opasanoj visokom ogradom i garažnim vratima na daljinsko upravljanje. Dvorište se s ulice ne može videti. Kao zaštitu od pljačkaša postavio je i videonadzor. Imanje pored vile je takođe njegovo. Tu je napravio objekat nalik sali za slavlja, sa trambolinama ispred, kako bi se tu igrala deca njegovih prijatelja. I taj je deo zaštićen visokom ogradom od znatiželjnih pogleda javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreenpaparazzolov

Goran Bregović ispred kuće na Senjaku

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading