SAMO U SRBIJI! Svadba propala zbog Partizana! Veselje u drugom planu, a za sve su krivi crno-beli! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna situacija koja se ne viđa tako često.

SAMO U SRBIJI! Svadba propala zbog Partizana! Veselje u drugom planu, a za sve su krivi crno-beli! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac na krovu TC "Stadion" rezultatom 4:0 i na taj način potvrdili da su zaboravili Sremsku Mitrovicu, te da posle Kelna žele da uđu u novu pobedničku seriju.

Partizan je pitanje pobednika rešio u prvom poluvremenu, kada su stigli do tri gola prednosti. Pogađali su dva puta Rikardo GomešKvinsi Menig, a u drugom delu u strelce se upisao i mladi Nikola Terzić.

Rutinski su crno-beli savladali "Zmajeve", ali je četa Gordana Petrića blistavom igrom uspela da pokvari jednu svadbu! O čemu se zapravo radi?

Dok su Voždovac i Partizan vodili bitku za superligaške bodove, u obližnjem restoranu na programu je bila svadba. Ipak, svatovi nisu bili toliko veseli, već su se zakucali za prozore koji gledaju ka stadionu na kom su bili Rikardo, Natho, Menig i ekipa, pa je veselje propalo zbog utakmice.

 

 

Muzika je uzaludno svirala jer je ljudima utakmica bila zanimljivija. Zaista, bizaran i specifičan trenutak.

Po završetku meča u kom je njegov tim blistao, šef struke Partizana Gordan Petrić, dao je jako zanimljivu izjavu:

Hvala igračima, nadam se da svi koji su gledali ovakav Partizan da su i uživali. Kladio sam se sa nekim drugarima da kad Partizan da 4 gola ima ručak ili večeru od njih, tako da mi do sada ne ide loše - rekao je Petrić za TV Arena sport.

Ko zna, možda je baš neko od njegovih drugara bio na pomenutoj svadbi, pa je sa prozora čekao da vidi da li će morati da plati ručak ili večeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading