Adaktarovi ponovo uhvaćeni u LAŽI! Adam obmanjivao javnost, pa sam sebe RASKRINKAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar ne prestaje da šokira.

Adaktarovi ponovo uhvaćeni u LAŽI! Adam obmanjivao javnost, pa sam sebe RASKRINKAO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Porodica Adaktar privlači veliku pažnju javnosti, naročito izjave Adama Adaktara, samoprozvanog ''boga obrva''. Da nije sve kao što pričaju i prikazuju, govore i brojni dokazi o njihovom poreklu, imenima, prezimenu i čitavoj porodičnoj istoriji, a i dan danas se dešava da budu uhvaćeni u laži. 

Naime, Adam Adaktar bio je gost u ''Novom jutru'' kod Jovane Jeremić gde je govorio o svojoj porodici, životu i prijateljima, te ponovo istakao kako se ne druži sa svakim, ali i ne živi život ''normalnih'' ljudi. On se nadovezao na svoju izjavu u ''Premijera - Vikend specijal'' da ne ide u prodavnicu, kao i da ima ljude koji za njega obavljaju tu vrstu poslova.

- Ja imam ljude koji će da odu i da mi uzmu nešto što mi treba za dnevne rutine. Išao bih u prodavnicu da u Srbiji ima prodavnica koje mi se sviđaju - rekao je Adam, a sada je kod Jovane nastavio sa pričom o tome, te dodao da je njegovo iskustvo odlaska u supermarket traumatično:

- Suštinski je tačno, ako nekada poželim da nešto kupim, stanem i kupim, ali u nabavku ne idem. Pre jedno tri, četiri meseca sam bio u Maksiju, a nisam pre toga bio godinama i trebala mi je neka najveća glupost, slamčice. Ja stajem, izlazim i plaćam i kapiram tri devojčice iza banana i dve devojčice i dva dečaka iza lubenice drže telefon i slikaju, ja se samo okrećem i kažem: ''A da, Adame, u Maksiju si i stojiš ovde u redu.''

Da priča da godinama nije bio u Maksiju i da ima ljude koji za njega idu u nabavku nije tačna, dokazuju i njegove društvene mreže, na kojima neretko objavljuje fotografije i snimke iz Maksija, te ističe kako najviše voli da u prodavnicu ide sa bakom Nadalinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading