Majka Snežane Đurišić ima 80 godina i peva kao SLAVUJ: "Ponavljala sam četvrti razred, u peti sam išla dok se nisam UDALA"

Autor:

Zabava

10.10.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Đurišić čitav svoj život posvetila je porodici, a domaća javnost upoznala ju je u emisiji "Nikad nije kasno".

Majka Snežane Đurišić ima 80 godina i peva kao SLAVUJ: "Ponavljala sam četvrti razred, u peti sam išla dok se nisam UDALA"

Foto: ATA Images

Pevačica Snežana Đurišić jedna je od naših najpoznatijih pevačica narodne muzike, a tokom svoje duge i bogate karijere uvek je imala podršku oca Milana i majke Dare. 

Snežaninu majku domaća javnost upoznala je 2015, kada je u emisiji „Nikad nije kasno“ otpevala pesmu „Sve behara i sve cveta“. U to vreme imala je 73 godine, a mnogi su komentarisali da izgleda neuporedivo mlađe.

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

Osim talenta za muziku, gospođa Dara pokazala je da je prava „žena iz naroda“, pa je pričala otvoreno i bez treme:

‒ Volela sam da moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće. Gajila sam decu i bila domaćica. Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlo dobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala.

Na njene reči svi su se iskreno nasmejali, pa i Snežana, koja ju je zajedno sa ocem bodrila iz publike.

Republika

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

 

‒ Privilegovana sam da imam žive roditelje, ovako duhovite i poštene ljude. Volela bih kada biste živeli večno ‒ poručila im je i otkrila da njena majka, osim dece, unučića i praunučića najviše voli Novaka Đokovića i Sašu Popovića.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading