UMRO OSUĐENIK U NIŠU! Ne zna se još kako se povredio!

Autor:

Hronika

10.10.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđenik K.A. (76) koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima povređen 30. septembra u Kazneno popravnom zavodu u Nišu preminuo je u subotu uveče u niškom Univerzitetskom kliničkom centru

UMRO OSUĐENIK U NIŠU! Ne zna se još kako se povredio!

Foto: Tanjug/srbija.govr.s

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija saopštila je da je A.K, 30. septembra pao u kupatilu zavodske bolnice gde je bio lečen.

Druga osuđena lica su o tome obavestila komandira. Zavodski lekar je odmah reagovao zbog prirode bolesti od kojih je A.K. bio lečen i prebacila ga u Univerzitetski klinički centar. Uprava zavoda je 3. oktobra dobila rezultate skenera kojim je ustanovljeno naprsnuće rebara a s obzirom na to da je reč o osobi od 76 godina, odmah je obavestila policiju i tužilaštvo o sumnji da je počinjeno krivično delo. Ispitana su sva lica sa sprata  zavodske bolnice gde je A.K. bio smešten, obavljen je uvid u video nadzor i u ovom trenutku su protiv dvojice osuđenika podnete disciplinske prijave. Uprava će kao i uvek do sada sarađivati sa policijom i tužilaštvom kako bi se utvrdile sve okolnosti - saopštila je UIK. 

Kako saznajemo, ne isključuje se mogućnost da je osuđenik zadobio povrede prilikom pada u kupatilu s obzirom na to da je bio veoma krhkog zdravlja.

A.K. boluje od više bolesti, uzima terapiju za srce i krvotok. Na njegovom telu nije bilo vidljivih povreda, tek prilikom pregleda skenerom ustanovljeno je naprsnuće rebara- objasnili su naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

 U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu rečeno je da se radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja. S obzirom na to da je osuđenik sve vreme bio u besvesnom stanju, nije mogao da bude saslušan.

Preduzimaju se ostale dokazne radnje, pregled video zapisa i saslušanje svedoka radi utvrđivanja kako je došlo do kritičnog događaja, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading