ISPLIVAO SNIMAK TUČE U NIŠU! Pogledajte brutalno prebijanje INSPEKTORA UKP-A koji je pokušao da spreči INCIDENT! Mlatio ga i KOMUNALNI POLICAJAC!? (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.10.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među uhapšenima je i jedan komunalni policajac koji u to vreme nije bio na dužnosti

ISPLIVAO SNIMAK TUČE U NIŠU! Pogledajte brutalno prebijanje INSPEKTORA UKP-A koji je pokušao da spreči INCIDENT! Mlatio ga i KOMUNALNI POLICAJAC!?  (VIDEO)

Foto: shutterstock

Inspektor odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu povređen je sinoć u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu, a na društvenim mrežama se pojavio snimak napada na njega.

 

Kako se saznaje, do incidenta je došlo u 2.20 sati iza ponoći kada je službenik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio povrede u predelu lica koje su okarakterisane kao teške.

 

Inspektor koji je bio na dužnosti postupao je zbog sukoba do koga je došlo u centru grada koji je pretio da preraste u ozbiljniji incident.

Akteri tuče su ga tada napali i povredili. Zbog napada na inspektora uhapšene su tri osobe, a, među njima je i jedan komunalni policajac koji u to vreme nije bio na dužnosti.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading