SRBIJA JEDINA ZEMLJA KOJA SUDI MAFIJAŠKOM KLANU: Vučić stavio svoj život na liniju, rekao da nema zaštićenih

Autor:

Vesti

23.10.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božidar Spasić gost je Hit Tvita na TV Pink, zajedno sa Anom Brnabić i Ljubišom Ristićem, gde je jedan od predloga za koje se glasa suđenje grupi Belivuk.

SRBIJA JEDINA ZEMLJA KOJA SUDI MAFIJAŠKOM KLANU: Vučić stavio svoj život na liniju, rekao da nema zaštićenih

Foto: Youtube printscreen

- Odbrana koju smo čuli, to nije odbrana, to je trla baba lan, oni pokušavaju da izađu iz pravnih okvira optužnice. Niko nije ni spomenuo žrtve. Oni napadaju, samo one ljude koji su učestvovali u realizaciji njihovog hapšenja. Na kraju će i Miljković i ostali morali da objasne zašto su ubijali te ljude - naveo je Božidar Spasić povodom svedočenja pripadnika klana Belivuk na suđenju u Višem sudu u Beogradu.

- Tužilac ima švedski sto dokaza. Kažu - nema tela, nema dela - to su priče za malu decu. Vole da gledaju američke filmove i serije, a ima švedski sto dokaza, njih ubija živa reč - rekao je Spasić, dodavši da nemaju obzira prema porodici žrtvama i da njihova odbrana nije korisna.

Premijerka Ana Brnabić je rekla da je čitava borba protiv kriminala počela tako što je otvoreni rat kriminalu javno objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Isti oni koji se bunili i protestovali protiv intervjua sa osuđenim silovateljem, sada se pozivaju na najbrutalnije laži i u tome ne vide ništa loše. Borba protiv mafije je počela tako što je Vučić izašao lično i rekao - mi počinjemo borbu - navela je Brnabić i dodala:

Vučić je stavio svoj život na liniju, rekao da nema zaštićenih.

Premijerka navodi da je neverovatno to da bi ovi što pretenduju na vlast toliko veruju Belivuku da bi ih postavili na funkcije, ako bi došli do vlasti.

- Predsednik Republike je stavio svoju glavu u torbu, mi smo se obračunali sa mafijom i stavili svoj život na liniju. Rešili su to, država se obračunala i sada neko staje na stranu Marka Mesara, protiv predsednika i ostalih ljudi koje optužuju, samo zato što su odgovorni za njihovo hapšenje - navodi Brnabićeva.

Ristić kaže da je takva reakcija očekivana, jer manje više u svemu tako funkcioniše.

- Zamislite tog novinara i taj medij, kome Marko Mesar i Belivuk bude relevantan i na koga se pozivaju. Toliko šire njegov glas i njegovu reč, da poslanička grupa treba da im se zove - Veljko Belivuk - navela je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Boris

23.10.2022 22:11

Koji ste vi klovnovi!!!!

Bumbar

24.10.2022 05:45

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂