Gost Hit Tvita Ana Brnabić: OVO JE PROSRPSKA VLADA KOJA BRANI NAŠE NACIONALNE INTERESE

Autor:

Vesti

23.10.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i ove nedelje bira najvažniju objavu na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

Gost Hit Tvita Ana Brnabić: OVO JE PROSRPSKA VLADA KOJA BRANI NAŠE NACIONALNE INTERESE

Foto: Youtube printscreen

Autorka i voditeljka emisije Hit Tvit Verica Bradić osvrnuće se i večeras sa svojim gostima o najaktuelnijim političkim dešavanjima u Srbiji, ali i svetu. Takođe, u posebnom delu emisije gledaoci će imati priliku da iznesu svoje stavove i glasaju za predloge koji su im privukli najveću pažnju.

Gosti ovonedeljnog "Hit Tvita" su mandatarka Ana Brnabić, reditelj Ljubiša Ristić i bivši obaveštajac Božidar Spasić.

- Ustupili smo važna mesta jakih resora ljudima za koje mislimo da mogu da unesu nove ideje. Stranka će stati iza tih ljudi, iako nisu članovi stranke. Imamo jaka imena u vladi, jako stručne ljude. To je prosrpska vlada. Nema ni levo ni desno, ni istoka, ni zapada, to je vlada koja se bavi i brani naše nacionalne interese. SNS je kao okosnica ove vlade pokazala da nam nisu važne fotelje - dodala je mandatarka.

Mandatarka kaže da je ona ponosni član SNS i da se danas osećala ponosno jer su bivši ministri izašli i zahvalili se na tome što su imali čast da rade za svoju zemlju i mislim da je to retkost.

Kako je dodala, i ona će se kada joj se završi mandat zahvaliti na časti koja joj je ukazana, te će nastaviti da radi za svoju zemlju na neki drugi način.

Ljubiša Ristić je naveo da je vlada mogla biti u tehničkom mandatu sve dok je Srbiji to potrebno.

- Ovo je vlada kontinuiteta, garancija produženja jedne politike sa kojom se većina građana slaže - dodao je on.

Božidar Spasić je naveo da je svako ministarstvo oformljeno tako da bude najbolje po Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading