DEO MEDIJA U SRBIJI PRENOSI REČI ALBANSKIH MEDIJA KAO TAČNE

Autor:

Vesti

23.10.2022

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i ove nedelje bira najvažniju objavu na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu, a gosti u studiju su mandatarka Ana Brnabić, reditelj Ljubiša Ristić i bivši obaveštajac Božidar Spasić.

DEO MEDIJA U SRBIJI PRENOSI REČI ALBANSKIH MEDIJA KAO TAČNE

Foto: Youtube printscreen

- Imamo deo medija koji prenose sve što pišu albanski mediji kao apsolutno tačno. Daju prostor ljudima koji su i bili za to da se Dragica Gašić protera. To je neverovatna tema - navela je Ana Brnabić tokom gostovanja u emisiji Hit Tvit.

Reditelj Ljubiša Ristić se osvrnuo na to kako u Srbiji imamo ljude koji konstantno opravdavaju bombardovanje i da se nalazimo u jednim surovim vremenima.

- Ovde može ko šta hoće, ali Srbija ima toliku snagu da se izbori sa time. Bio sam predsednik jugoslovenske levice u vreme kad je bila strašna kampanja, imali smo tada levicu i desnicu, a u međuvremenu se ta stvar pomešala, razne stvari potpuno izmešane i nejasne, levicu koja prati NATO. Kada  govorimo prosrpsko govorimo samo o jednom interesu, a to je naša zemlja. Imamo ljude kojima su nacionalni interesi sve, i imamo ljude suprotne njima - naveo je Ristić.

Božidar Spasić je rekao kako Srbija ne pregovara sa teroristima.

- Ne pregovara sa okupacionim vlastima, već sa velikim silama - naveo je Spasić apropo poređenja Srbije i Rusije i odnosima ove dve zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading