ZASLEPILA IH MRŽNJA! Šolakovi mediji falsifikovali izveštaj Brisela!

Autor:

Vesti

12.10.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednu jedinu potpuno neutralnu rečenicu iz izveštaja EK iskoristili su za novi napad na Telekom Srbija i predsednika Vučića, služeći se pritom izvrtanjem činjenica i najbrutalnijim lažima.

ZASLEPILA IH MRŽNJA! Šolakovi mediji falsifikovali izveštaj Brisela!

Foto: Promo, Tanjug/Tara Radovanov

Mediji u vlasništvu tajkunske Junajted grupe i Dragana Šolaka najnovijim pljuvačkim napadom na svoju tržišnu konkurenciju Telekom Srbija po ko zna koji put su prekršili sve etičke kodekse novinarstva, a ovog puta su brutalno falsifikovali ni manje ni više nego izveštaj Evropske komisije!
 
U godišnjem izveštaju o napretku Srbije ka EU, kompanija Telekom je pomenuta u jednoj, potpuno neutralnoj rečenici, gde se konstatuje: “U toku je nekoliko sudskih sporova i postupaka u kojima su Telekom Srbija, čiji je većinski akcionar država, i privatne kompanije, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, u kontekstu visoke koncentracije medijskog tržišta u Srbiji”.
 
I to je bukvalno sve! Jedna jedina rečenica kojom se prosto konstatuje da naš Telekom i “privatne kompanije” vode sudske sporove u kontekstu “koncentracije medijskog tržišta”. Da ne bude ništa nedorečeno, pomenute “kompanije” su zapravo tajkunska Junajted grupa, sa centralama u Holandiji i Luksemburgu, dok njen prvi čovek Šolak ima adresu na Ženevskom jezeru u Švajcarskoj.
 
A u pitanju su sporovi u kojima Telekom tuži Junajted grupu, a Junajted grupi tuži naš Telekom i čak Republiku Srbiju!
 
Ova činjenica, kao i to da firme u sastavu pomenute tajkunske grupacije poput SBB-a, TV Sportklub i TV N1 i Nove svakog dana žestoko gube tržišnu bitku protiv Telekoma, izazivaju toliki bes i toliku nervozu kod Šolaka i njegovih medija da su jednu jedinu, potpuno neutralnu, rečenicu iz izveštaja EK prikazali kao nekakav “apel” Brisela.
 
Štaviše, ignorišući svaku logiku, svaki zdrav razum, svako pravilo novinarske profesije, tablodni portal Nova toliko je zabrazdio u najbrutalnije falsifikate, izvrtanja činjenica, da su kao glavni naslov stavili doslovce: “Telekom će Srbiji doći glave: Vučić ignoriše apele, a ovaj problem može da nas blokira ka EU”.
 
Dok su njihove kolege sa N1 bar pokušale da budu malo pristojnije, pa su u naslov izvukli da je Telekom samo “pomenut” - na stranu da im je to naslov zbog jedne neutralne rečenice iz izveštaja EK i ko zna kakve će instrukcije od Šolaka za dalje da dobiju - medijski satrapi iz Nove su rešili da masno lažu, da bukvalno izmisle celu konstrukciju!
 
Mediji u vlasništvu od mržnje obnevidelog Dragana Šolaka su u prethodnih par godina objavili oko 4.000 negativnih priloga o Telekomu Srbija. I bar pedeset puta toliko o Aleksandru Vučiću. To je statistika koja bi trebalo SVE da govori o navodnom profesionalizmu i objektivnosti Nove S, N1 i ostalih sa platnog spiska Junajted grupe!

Telekom je jači od mržnje

Bez obzira na kampanju mržnje, Telekom nastavlja da pobeđuje, kao najuspešnija kompanija u sektoru telekomunikacija na prostoru čitave bivše Jugoslavije, da sa svojim poslovnim rezultatima obara sve rekorde, da korisnicima nudi najbolje digitalne usluge, najbolju telefoniju, najbolje medijske sadržaje od fudbala preko vesti do TV serija, Telekom nastavlja da se međunarodno širi i daleko van granica Srbije i regiona, a mrzitelji mogu samo da mrze i da nastave da propadaju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading