Vanja Mijatović presvukla farmerke, pa ZABLISTALA u venčanici od cirkona: Pevačica lepa kao san, a tek da vidite MLADOŽENJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Mijatović danas će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku.

Vanja Mijatović presvukla farmerke, pa ZABLISTALA u venčanici od cirkona: Pevačica lepa kao san, a tek da vidite MLADOŽENJU! (FOTO)

Foto: ST-V.Lukić

Venčanje Vanje Mijatović privuklo je veliku pažnju, a mnoge je pevačica zbunila kada se ispred restorana, gde se održava proslava, pevačica pojavila u farmerkama. 

Naime, ispre elitnog prestoničkog restorana prvo se Vanja pojavila u pratni svoje majke, pozirala foto-reporterima, te priznala da planira da zadrži svoje prezime. 

Republika

Foto: republika.rs

Vanja Mijatović sa majkom

Ipak, Mijatovićeva je sve lepo isplanirala, pa se odmah na licu mesta i presvukla, a haljina koju je odabrala za dan koji će pamtiti do kraja života izgledala je bajkovito.

Pevačica je odlučila za haljinu sa dugim plaštom, koji se vukao za njom, odabrala je spušteni rep, diskrentu šminku, a venčanicom su dominirali cirkoni.  

Republika

Foto: republika.rs

Vanja Mijatović u vančanici.

Ubrzo se pojavio i Vanjin budući muž, koji je za ovu priliku odlučio za smoking. 

Podsetimo, kuma na venčanju Vanje Mijatović je koleginica Aleksandra Mladenović, koja će mladencima za prvi ples otpevati svoj veliki hit "Poseban. 

Kako izgleda stala u kojoj će se održati venčanje pogledajte OVDE!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading