Na svadbi Vanje Mijatović sve pršti od LUKSUZA: Zavirite u salu gde će se uskoro održati venčanje poznate pevačice (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

13:06 >> 13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Mijatović danas staje na "ludi kamen".

Na svadbi Vanje Mijatović sve pršti od LUKSUZA: Zavirite u salu gde će se uskoro održati venčanje poznate pevačice (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Vanja Mijatović

Naša poznata pevačica Vanja Mijatović danas će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku u jednom elitom prestoničkom restoranu. 

Ekipa Republike našla se na licu mesta i, pre nego što su pristigle zvanice, uspela da slika bogatu dekoraciju, a ako je suditi iz priloženog, mlada i mladoženja vodili su brigu o svakom detalju. 

U prostoriji u kojoj će pevačica i njen izabranik izgovoriti "da", je sve u belim detaljima. Na stolovima su bele ruže, svećnjaci, skupoceni kristalni lusteri, ali i bele ruže koje vise sa plafona.

Podsetimo, na Vanjinu svadbu očekuje se veliki broj zvanica iz estadnog sveta, kuma će joj biti koleginica Aleksandra Mladenović, koja će za prvi ples mladenicima otpevati svoj veliki hit "Poseban". 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Aleksandra Mladenović

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading