PROGNOZA FIFA RASPALILA PLAMEN PRED MUNDIJAL: Može li Srbija da osvoji BOGINJU u Kataru?

Autor:

Sport

12.10.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera uoči planetarnog prvenstva, Srbija nastupom u kvalifikacijama, ali i u Ligi nacija, debelo popravila ugled na fudbalskoj mapi.

PROGNOZA FIFA RASPALILA PLAMEN PRED MUNDIJAL: Može li Srbija da osvoji BOGINJU u Kataru?

Foto: facebook.com/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Fudbaleri Srbije

Nešto manje od mesec dana ostalo je do početka najvećeg fudbalskog događaja godine - Svetskog prvenstva u fudbalu. Srbija ne spada u najuži krug kandidata za osvajanje Boginje, ali ju je FIFA putem Instagrama proglasila "favoritom iz senke".

Naime, "svetska kuća fudbala" je podelila post na Instagramu sa fotografijom srpskih reprezentativaca, uz citat veziste Lacija Sergeja Milinković-Savića.

Znamo jedni druge kao sopstveni džep - rekao je Zlatni Orlić sa Novog Zelanda, čiju je vrednost predsednik nebesko-plavih Klaudio Lotito procenio na 120 miliona evra.

Podsećanja radi, otvaranje Mundijala zakazano je za 20. novembar, a "Orlovi" će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Na post FIFA počeli su da se množe komentari navijača, a jedan od njih je "potpalio vatru" prognozom da će naša selekcija dogurati najmanje do polufinala šampionata sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Radovan

12.10.2022 15:55

Novinari će nas i ovog puta pokopati,a vratićemo se pognute glave. Polako