IZ PRVE RUKE! Piksi bio u Londonu, Mitar se povredio: Nadam se da će biti spreman, znamo šta nas čeka u Kataru! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković posetio Mitrogola!

IZ PRVE RUKE! Piksi bio u Londonu, Mitar se povredio: Nadam se da će biti spreman, znamo šta nas čeka u Kataru! (VIDEO)

Foto: Starsport

Selektor naše reprezentacije Dragan Stojković je u Frankfurt doputovao direktno iz Londona, gde se sreo i razgovarao sa najboljim strelcem u istoriji Fudbalske selekcije Srbije Aleksandrom Mitrovićem:

- Želeo sam na licu mesta da se vidim sa Mitrom i da popričamo o njegovoj povredi. Zanimalo me o čemu se konkretno radi. Ako se sećate, on je protiv Švedske u Beogradu dobio udarac zbog čega je morao da napusti teren. Očigledno je bio nezgodan udarac koji je ostavio traga i čim je osetio bol na utakmici protiv Njukasla zatražio je izmenu. Oseća i dalje bol u tetivi, pauziraće još neko vreme, nadam se ne dugo i siguran sam da će se oporaviti kada to bude najvažnije. Priačali smo o povredi, ali i o onome što nas očekuje uskoro na Svetskom prvenstvu u Kataru- rekao je Piski za zvanični sajt "FSS".

Podsetimo, iz Fulama su se žalili i smatraju da naš stručni štab nije  zaštitio Mitrovića tokom reprezentativnih obaveza u Ligi nacije:

- Opet, mi takođe tražimo protekciju. Potrebno nam je da ih zaštitimo jer su potrebni i nama, da rade isto i na drugim nivoima. Ne kažem da Srbija nije zaštitila Mitrovića, ali sada moramo da se nosimo sa situacijom kakva jeste i to nas jako frustrira, pogotovo jer se povreda dogodila tokom reprezentativne pauze. Podržavamo igrače u svemu što rade i znamo koliko im je važno da igraju za svoje reprezentacije. Za Srbiju konkretno su to bile dve važne utakmice i jako smo ponosni na Mitrovića i ono što je uradio sa svojom reprezentacijom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Silva

- Naravno, nismo bili u Srbiji pa nismo mogli sve da ispratimo, ali smo sve vreme bili u kontaktu sa doktorima i dobili smo povratnu informaciju da je Mitrović u stanju da može da igra (protiv Norveške). Pričali smo i sa njim, on nam je potvrdio isto. Cela situacija nije toliko ozbiljna, ali nam je potrebno da ga što pre vratimo u optimalnu formu. Mitrović je i dalje pod znakom pitanja. Trenirao je napolju, radio neke vežbe, oseća se sve bolje. Napravićemo još jednu kontrolu u subotu i videćemo kako će reagovati, posle čega ćemo da odlučimo hoće li biti u kombinaciji za meč. Možda će biti spreman za nedelju, možda za narednu sedmicu. Odlučivaćemo od dana do dana i analiziraćemo stvari- istakao je nedavno menadžer Fulama Marko Silva.

Delegacija FSS-a se između ostalog nalazi u Nemačkoj zbog žreba za kvalifikacije za EURO koji će se održati u nedelju od 12 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading