ZBOG UBISTVA SUPRUGA OSUĐENA NA 115 GODINA ZATVORA: Evo ČIME mu je presudila, PAKAO!

Autor:

Svet

08.10.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajdi Mari Litlfild je optužena da je od oktobra 2020. do januara 2021. pokušavala da otruje bivšeg partnera.

ZBOG UBISTVA SUPRUGA OSUĐENA NA 115 GODINA ZATVORA: Evo ČIME mu je presudila, PAKAO!

Foto: Hamilton County Sheriff's Office

Hajdi Mari Litlfild (42) osuđena je na više od 100 godina zatvora jer je svog bivšeg udavila njegovom omiljenom kravatom pošto mu je otrovala obrok usred borbe za starateljstvo.  Ona je u petak osuđena na 115 godina zatvora zbog smrti bivšeg partnera Frensisa Kelija (46) koji je pronađen mrtav u januaru 2021. u svojoj kući u Indijani, prenosi Yahoo.

Od 115 godina, 60 je za ubistvo, 35 za zaveru da se počini ubistvo koja je rezultirala smrću i 20 godina za zaveru koja nije rezultirala smrću odnosno ostale neuspešne pokušaje da ubije bivšeg.

Litlfild je osuđena u avgustu posle svedočenja njene odrasle ćerke Logan, koja je rekla da je pomogla majci da sprovede plan o ubistvu. Logan je dobila 26 godina zatvora zbog uloge u smrti čoveka i još dodatnih 6 godina suspendovane kazne.

Hajdi Mari je optužena da je od oktobra 2020. do januara 2021. pokušavala da otruje bivšeg partnera. Par je imao dvogodišnju ćerkicu i bio usred borbe za starateljstvo kada je Hajdi Mari rekla Logan da kupi fentanil. Potom joj je dala instrukcije da se ušunja u kuću bivšeg muža i da fentanil pospe po njegovoj ovsenoj kaši koja je bila u frižideru.

Republika

Foto: pixabay.com

Trovanje

Pre njegove smrti, otrovale su mu hranu u tri navrata. On je posumnjao da se nešto dešava i čak je i pitao bivšu da li je nešto uradila s njegovom hranom.

Ćerka je ispričala da su se ona i njena majka ušunjale u Frensisov dom i pronašle ga na podu kako se bori za vazduh. Pošto je ćerka odbila da majčinom bivšem polomi vrat, presudila mu je sama udavivši ga kravatom.

Njegovo telo pronađeno je tri dana kasnije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading