NIKOLINA PIŠEK PRODALA KUĆU DA VRATI DUG ZELENAŠIMA! Vila samo dva dana stajala u oglasima, novi vlasnik iskeširao DVA MILIONA!

Autor:

Zabava

12.10.2022

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose hrvatski mediji, Pišekova je za samo dva dana od objave oglasa uspela da proda nekretninu i uzela je za nju blizu dva miliona evra.

NIKOLINA PIŠEK PRODALA KUĆU DA VRATI DUG ZELENAŠIMA! Vila samo dva dana stajala u oglasima, novi vlasnik iskeširao DVA MILIONA!

Foto: ATA Images/printscreen

Voditeljka i udovica istoričara umetnosti Vidoja Ristovića Nikolina Pišek prodala je nedovršenu luksuznu vilu, koju je s pokojnim suprugom gradila u Zagrebu, da zelenašima vrati dugove, koje su, navodno, i napravili ne bi li završili kuću.

 

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

 

 

Kako prenose hrvatski mediji, Pišekova je za samo dva dana od objave oglasa uspela da proda nekretninu i uzela je za nju blizu dva miliona evra.

 

Foto: Tanjug/T. Valič, D. Kadić

 

 

- Velelepno zdanje koje se nalazi u zagrebačkim Šestinama, na površini od 420 kvadrata, pravljeno po poslednjim tehnologijama i spada u "pametne kuće", našlo je svog kupca ubrzo nakon objavljivanja oglasa - navodi izvor blizak voditeljki i dodaje šta je sve stajalo u oglasu: 


- Jedinstvena kuća smeštena je u mirnoj ulici i ima predivnan pogled i bazen. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima i tehnologijom, od alustolarije preko grejanja putem toplotne pumpe, podnog grejanja, postavljenog po celoj površini kuće, smart house sistema, priprema za solarne panele, do podnih obloga po celoj površini kuće.


Prema daljim navodima, kuću od 420 kvadrata sa dnevnim boravkom, kuhinjom koja izlazi na bazen i tri spavaće sobe, te dvorištem od 1.460 kvadrata pazario je za 1,7 miliona evra kupac koji je hteo da ostane anoniman. 


Podsećamo, Nikolina Pišek je s pokojnim suprugom Vidojem planirala da živi u Zagrebu. Kuću su navodno kupili prošle godine tako što su podigli dva kredita, nakon što se ona otrovala ugljen-monoksidom u stanu, ali nisu uspeli da je završe zbog iznenadne smrti istoričara umetnosti.
 

Foto: ATA Images

 


Miša Grof: Uzela je četiri, a ne dva miliona!

Povodom prodaje kuće oglasio se za naš list i voditeljkin svekar Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof.


- Kuću je prodala za četiri miliona, ne za 1,7, kako kaže, to ona tako plasira medijima, nemam više šta da kažem, nije kontaktirala sa mnom. Postoji i samo jedan kredit, a ne dva, kako ona kaže. Kredit je podignut na 300.000 - rekao je Miša kratko za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading