NIKOLINA, KOKAIN TI JE NAGRIZAO SVE! Borna Kotromanić se javno obratila voditeljki, pa objavila PORUKE koje je dobijala od Vidoja Ristovića! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nikolina Pišek u maju ove godine doživela je veliku porodičnu tragediju kada je nje suprug, i otac njihove ćerke Une Sofije, iznenada preminuo u 44. godini.

NIKOLINA, KOKAIN TI JE NAGRIZAO SVE! Borna Kotromanić se javno obratila voditeljki, pa objavila PORUKE koje je dobijala od Vidoja Ristovića! (FOTO)

Foto: Instagram/bornakotromanic

I dok se bori sa tugom nakon bolnog gubitka, Nikolina se nakon smrti supruga suočila sa novim problemima, pa je ubrzo nakon Vidojeve sahrane došlo do sukoba sa njegovim ocem Mišom Grofom oko raspodele imovine, a sada ju je javno napala i hrvatska ekonomistkinja Borna Kotromanić.

Naime, nakon što je pevačica Vlatka Pokos javno prozvala Bornu da ne pruža podršku Nikolini u teškim trenucima, ona se oglasila na društvenim mrežama i "dolila ulje na vatru". Borna je ovom prilikom otkrila kako je Ristović, navodno, pokušavao da i s njom prevari suprugu Nikolinu.

Foto: Instagram/bornakotromanic

Borna Kotromanić

 

- Čudna je to ljubav bila dok je stavljao polni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što je znam i kao žena ženi - poručila je Kotromanićeva otkrivajući tako do koje mere je pokojni muž Nikoline Pišek bio neveran.

Ona je zatim otkrila da joj se muž Nikoline Pišek veoma često javljao na društvenim mrežama - najčešće bi joj ostavljao "reakcije" na fotografije, a nekad bi i poslao poruku.

 

Jednom prilikom je, tako, bio toliko oduševljen jednom od Borninih fotografija, da je morao da joj uputi kompliment:

- Od ove slike nema dalje, bravo - napisao je Vidoje tada.

Ipak, korak dalje je otišao kada joj je obećavao daće joj zakupiti jedan od najlepših apartmana u Evropi, te je pozvao da bude njegova gošća.

 

 

- Nikolina, ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo - napisala je Borna u objavi, dok se Pišekova još uvek nije oglašavala ovim povodom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading