NE PIŠE NAM SE DOBRO: Otkrivamo šta donosi horoskop za 2023. godinu!

Autor: N. J.

Lifestyle

12.10.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznata ruska astrološkinja objavila je svoja predviđanja za 2023. godinu.

NE PIŠE NAM SE DOBRO: Otkrivamo šta donosi horoskop za 2023. godinu!

Foto: pixabay.com

Tatjana Boršč objavila je knjigu "Kompletan horoskop za 2023. godinu".

Ona je objasnila na koji način će se svet menjati sledeće godine i to na svim poljima, prenosi "Espreso".

Kada će se završiti rat u Ukrajini?

Ona kaže da prvu polovinu 2023. vidi kao prirodan nastavak veoma složenog perioda koji je počeo 2022. godine. U Ukrajini će se nastaviti konfrontacija Istoka i Zapada, kao i rivalstvo Sjedinjenih Američkih Država i Kine, uz finansijsku i ekonomsku krizu, koja će 2023. godine, prema Borščovoj, "pokoriti ceo svet". Zvezde predviđaju da bi se rat u Ukrajini mogao završiti u januaru ili februaru 2023. godine.

Foto: Tanjug/AP, Twitter/olex_scherba

 

Ko će pobediti?

Sve u svemu, uprkos hrabrim vojnim i političkim naporima Ukrajine i podršci Zapada, Rusija će pobediti, vojno, geopolitički i ideološki. Ali ni za Rusiju ne dolazi „dobar period“: ruska astrološkinja predviđa velike promene u strukturama moći na jesen 2022. i u prvoj polovini 2023. godine.

Ekonomska kriza

Prema predviđanjima Borščove, Azija i Rusija dominiraće svetskom ekonomijom sledeće godine.

Ovogodišnji događaji su samo još jedan korak u tranziciji pošto se globalni uticaj pomera ka istoku, smatra ona:

- Tenzije između Sjedinjenih Američkih Država i azijskih zemalja će samo nastaviti da se zahuktavaju.

Foto: Uprava carine

Novac

Krajem 2022. i početkom 2023. godine ekonomije mnogih zemalja će zapasti u haos, a opšta finansijska kriza će zahvatiti banke, kompanije i celokupno stanovništvo planete, jasna je Borščova.

(Politička) kriza

Najgora ekonomska kriza desiće se u Sjedinjenim Američkim Državama. Jesen 2022. i prva polovina 2023. biće najgori period sa kojim se ova zemlja suočila u poslednje vreme. Može doći do ozbiljnih konfrontacija između političkih partija koje mogu izbaciti društvo u celini iz ravnoteže. A ni Evropa neće biti pošteđena raznih političkih trzavica…

Nema dobrih predviđanja…

Uz sve ovo, ova astrološkinja predviđa ozbiljne terorističke napade u drugoj polovini maja. Ona opisuje da će Uran biti u znaku Bika, na istom nivou kao i tokom Drugog svetskog rata:

- Ovo nagoveštava raskid sa starim strukturama, što može da izazove rat, smrt i političke i ekonomske sukobe.

Foto: Shutterstock

Horoskop

Šta je sa novcem?

Borščova takođe predviđa krizu u globalnom bankarskom sistemu, koja će se verovatno dogoditi u novembru i decembru 2022. godine.

- Mislim da bi bilo mudrije uložiti svoj novac u nešto opipljivo, kao što su nekretnine, zemljište ili zlato. Sve je bolje nego da ga imate u bankarskom sistemu ili jednostavno na papiru.

Šta je sa koronavirusom?

Sa medicinske tačke gledišta, svako ko ima problema sa štitnom žlezdom, kardiovaskularnim oboljenjima ili bilo kojim oboljenjem cerebrovaskularnog sistema treba da bude posebno oprezan. Takođe neće biti laka godina za one sa različitim tipovima dijabetesa ili problema sa stopalima.

Nova izbijanja nepoznatih bolesti i virusa moguća su u proleće i jesen 2023. godine, objašnjava astrološkinja.

Foto: Tanjug/ M. Milivojević

Korona virus

Mogući su brojni požari

U 2023. razne prirodne anomalije sa kojima se svet suočava ove godine mogu se nastaviti. Borščova predviđa požare velikih razmera koji će biti destabilizujući faktor u zimu i proleće 2023. godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading