RUČNO PLETENI DŽEMPER ZA VUČIĆA: Predsednik oduševljen poklonom meštanke Devića

Autor:

Vesti

10.10.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno oduševljen, lider Srbije je prihvatio kreativni poklon meštanke Devića i srdačno se zahvalio na ovom neobičnom daru.

RUČNO PLETENI DŽEMPER ZA VUČIĆA: Predsednik oduševljen poklonom meštanke Devića

Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas moravički okrug gde je obišao rekonstruisani lokalni put Pridvorica – Devići.

Tom prilikom, kao što to i obično čini, razgovarao je sa meštanima o problemima koji muče njihovu zajednicu, a primetno je bilo da su svi imali reči hvale za napredak koji se dešava u ovom kraju.

Foto: printscreen

Vučić u ruci drži poklon meštanke Devića

Većina meštana Devića prilazila je da pozdravi lidera Srbije i da mu se obrati lepim rečima, a jedna od njih bila je ljubazna ženica, koja je na dar Vučiću pružila ručno pleten džeper, koji ga je potpuno oduševio.

Na pletenom vunenom džemperu bio je utisnut grb Srbije, kao i natpis "A. Vučić".

Predsednik se srdačno zahvalio na ovom neobičnom znaku pažnje.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Devićima, nakon obilaska rekonstruisanog puta Pridvorica - Devići kod Ivanjice, da će država pomoći da se uradi i još oko 20 kilometara puta od Odvraćenice na Goliji preko Brusnika ka Ivanjici.

Republika

Foto: printscreen

 


Vučić je tokom obilaska Devića poručio predstavnicima mesne zajednice da očekuje da okrenu dva praseta i dva jagnjega zbog toga što će dobiti taj puta.

- Ali, ne pečenje da bude za mene već za ove ljude - dodao je Vučić i dobio odgovor da će na otvaranju puta biti i veselje i trubači.

Predsednik je najavio i da će država pomoći i sređivanje elektromreže u tom kraju.

Meštani su mu preneli zahvalnost i istakli da su prezadovoljni što su dobili put Pridvorica - Devići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading