Kampaco dobio ASTRONOMSKU ponudu: Nazire se KRAJ SAGE - čeka se samo da Argentinac PRELOMI i POTPIŠE!

Autor:

Sport

10.10.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga ili NBA? Iskusni "Gaučos" na potezu.

Kampaco dobio ASTRONOMSKU ponudu: Nazire se KRAJ SAGE - čeka se samo da Argentinac PRELOMI i POTPIŠE!

Foto: Starsport

Poput bombe odjeknula je vest da Partizan pregovara sa Fakundom Kampacom, ali je ona ubrzo demantovana od strane sportskog direktora crno-belih Zorana Savića.

Najnoviji razvoj događaja samo potkrepljuje tvrdnju da vrednost Argentinca daleko prevazilazi platežne mogućnosti "Parnog valjka", o čemu svedoči i "nepristojna ponuda" koju mu je uputio turski Fenerbahče. Naime, Turci su spremni da organizatoru igre obezbede čak devet miliona evra, kako bi stavio paraf na trogodišnji ugovor, ali možda čak ni to neće biti dovoljno.

Republika

Foto: Starsport

Itudis spremio "pun džak para" za omalenog Argentinca

U trku za Kampacom ozbiljno se uključio i Dalas, koji želi da pojača konkurenciju na poziciji "jedinice", a ukoliko argentinski košarkaš odluči da ostane u NBA naredne sezone deliće svlačionicu sa jednim od najboljih igrača današnjice - Lukom Dončićem.

Ove informacije obelodanio je novinar Alesandro Mađi, uz pojašnjenje da Real Madrid gubi Kampaca, dok Partizan "nije opcija".

Podsetimo da je 31-godišnjak minule sezone igrao za Denver, uz prosek od 5,6 poena i 3,5 asistencije po utakmici, a zajedno sa Luisom Skolom bio je lider selekcije "Gaučosa" koja se domogla srebrnog odličja na prošlom Mundobasketu.

Kampaco se nalazi na "slatkim mukama", a čeka se da "prelomi" - Fener ili Meveriksi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading