DETONACIJA U PARTIZANU: Crno-beli "kradu" bivšeg Jokićevog saigrača Realu!

Autor:

Sport

04.10.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim će Željko Obradović "ugasiti požar" na poziciji pleja.

DETONACIJA U PARTIZANU: Crno-beli "kradu" bivšeg Jokićevog saigrača Realu!

Foto: Tanjug/AP

Kakvo pojačanje? Strašno pojačanje!

Košarkaški klub Partizan želi da u svoje redove dovede Fakunda Kampaca.

Argentinski plejmejker prethodne dve sezone igrao je u Denver Nagetsima sa Nikolom Jokićem, ali su mu se čelni ljudi ovog tima "zahvalili" na saradnji, te je on najavio povratak u Evropu.

Delovalo je da će Kampaco ponovo u Real, međutim u trku se uključio i Partizan. Tu informaciju doneo je ruski novinar Artem Komarov, koji ističe da Argentinac ipak još nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

 

 

Navodno, Partizan je Kampacu već ponudio jednogodšnji ugovor, a dani pred nama pokazaće da li će "Grobari" moći da uživaju u igrama argentinskog pleja.

Sećanja radi, crno-beli kubure na poziciji jedan zbog povrede Alekse Avramovića te se tu trenutno nalaze Dante Egzum i Jam Madar. Nema sumnje da bi Fakundo Kampaco doneo dodatnu širinu u Partizanov roster i da bi sa njim u timu četa Željka Obradovića bila daleko jača. 

Kampaco je tokom karijere igrao za Penjarol, Real Madrid, Mursiju i Denver Nagetse, a sa reprezentacijom Argentine osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 2019. godine u Kini.

Dva puta je Kampaco osvojio Evroligu (2015. i 2018. godine), tri puta šampionat Španije (2015, 2016. i 2019. godine), a ima i dva španska Kupa i četiri Superkupa.

Takođe, osvojio je i šampionat Argentine kada je bio i MVP, a titulu najkorisnijeg igrača poneo je i u ligi Španije 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading