Stanković preseca do kraja dana: Poznati su i detalji ugovora - očekuje se paraf!

Autor:

Sport

04.10.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijancki klub iz Đenove prolazi kroz izuzetno težak pereiod.

Stanković preseca do kraja dana: Poznati su i detalji ugovora - očekuje se paraf!

Foto: Starsport

Ekipa Sampdorije i nakon osam odigranih kola u ovogodišnjoj Seriji A ne zna za trijumf. Klub iz Đenove prikovan je za samo dno tabele, a rukovodstvo kluba pokušava na sve načine da tim izvede iz letargije i pokuša da spreči najgore.

Jedna od onih za kojeg se smatra da može preokrenuti točak svih dešavanja, jeste Dejan Stanković kojeg u Đenovi sa nestrpljenjem iščekuju.

Sampdorija je nakon poraza od Monce smenila dosadašnjeg trenera, a kako je potvrdio novinar "Gazete" Alfredo Pedula, kontakti Sampdorije i Stankovića su uspostavljeni. Srpskom stručnjaku je ponuđen ugovor do kraja aktuelne sezone uz automatsko produženje i na narednu uz adekvatne novčane bonuse ukoliko ekipa ostane u elitnom rangu italijanskog fudbala.

 

 

Dejan Stanković je primarna želja ljudi u Đenovi, ali ukoliko do dogovora ipak ne dođe, alternativna rešenja za klupu kluba su Danijele De Rosi i Aurelio Andreacoli, mada kako se može nezvanično saznati, do kraja današenjg dana će sve biti kristalno jasno.

Ugovor za doskorašnjeg trenera Crvene zvezde je spreman. Ostaje samo da i sam Dejan Stanković aminuje ponudu i postane stanovnik Đenove u kojoj bi ostvario svoj prvi trenerski angažman kada je italijanski fudbal u pitanju.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading