NAJPOZNATIJA UKRAJINSKA LJUBAVNICA UPLAKANA SE VRATILA U SVOJU ZEMLJU: Nadam se da će se Toni predomisliti!

Autor:

Svet

04.10.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinska izbeglica koju je britanski ljubavnik ostavio nakon što je zbog nje ostavio ženu i dvoje dece vratila se večeras u ratom razorenu zemlju.

NAJPOZNATIJA UKRAJINSKA LJUBAVNICA UPLAKANA SE VRATILA U SVOJU ZEMLJU: Nadam se da će se Toni predomisliti!

Foto: Printskrin

Sofija Karkadim, 22, još uvek uplakana nakon raskida sa radnikom obezbeđenja Tonijem Garnetom, ukrcala se u avion kući sa aerodroma u Mančesteru. Ona putuje u Ukrajinu preko Poljske.

Nju je na aerodrom ispratio Garnet (30), koji je prekinuo njihovu četvoromesečnu vezu nakon što ju je optužio da se više puta opijala i ubola nožem u zid kuhinje u iznajmljenoj kući u Bradfordu, u Zapadnom Jorksu.

Sofija je rekla i da se do poslednjeg trenutka nada da će on promeniti mišljenje, dok se ukrcavala na let.

- Rezervirala sam povratnu kartu jer je bila samo nekoliko funti više od jednosmerne. Mogu da se vratim samo ako se Toni predomisli, za šta se još uvek nadam da hoće. -

- Za mene ne postoji drugi muškarac i zamolio sam ga da ne upoznaje druge devojke ako može da pomogne jer bismo možda ipak mogli da rešimo to. Možemo razgovarati u budućnosti - rekla je i dodala: 

- Volim Tonija više nego što vam reči mogu reći. Rekao sam mu da mi je žao što sam ga povredila. Žao mi je zbog svega što se dogodilo i tek sada shvatam koliko je Toni učinio za mene. Veoma mi je žao zbog svega što se dogodilo. Voleo bih da se predomislim. -

Rekla je da se, međutim, raduje što će ponovo videti svoju porodicu, posebno baku koja je slavila rođendan.

- Kupila sam joj poklon i jedva čekam da je zagrlim. - 

Sada već bivši ljubavnici započeli su aferu 10 dana nakon što je ona stigla u porodični dom Garnet u kome je Toni živeo sa suprugom Lorne, jer je pobegla iz Ukrajine nakon ruske invazije.

Toni i Sofija priznali su da su privukli jedno drugo i da su se iselili iz porodične kuće kod njegovih roditelja pre nego što su pronašli stan za iznajmljivanje.

U ranim fazama svoje veze, par je bio  srećan i čak je pričao o braku i da provedu ostatak života zajedno, ali romansa je postala hladna nakon niza svađa za koje je rekao da su uzrokovane njenim ispijanjem piva i bijesom.

Ona je priznala da joj je teško pala činjenica da on ne može da ima više dece (imao je vazektomiju) i da već ima dvoje dece sa svojom bivšom partnerkom, o kojoj je redovno lepo pričao.

- Njena izbeglička viza ističe i rekla je da će podneti zahtev za novu. Meni je to u redu. Nemam problem sa tim sve dok mi se ponovo ne približi - rekao je Garnet.

- Dva puta je hapšena u mojoj kući, a pojavila se i kasno uveče. Pre neko veče se čak pojavila kod prijatelja gde sam večerao i lupila na vrata. Još uvek ne znam kako je saznala da sam tamo. Ali samo sam morao da se izvinim svojoj prijateljici i odvedem je nazad u njen hotel gde ju je policija smestila.-

- Podsetio sam je da ako ponovo bude uhapšena i dobije krivični dosije u Velikoj Britaniji, možda joj uopšte neće biti dozvoljeno da se vrati u zemlju. Ona mora da nauči da razume pravila zakona, kao i pravila raskida. Zvuči hladno, znam. Ali moram da nastavim sa svojim životom - rekao je on i dodao:

- Moram da mi bude dozvoljeno da ponovo vidim svoje ćerke jer sam predmet presude o zabrani zlostavljanja za koju se nadam da će biti ukinuta u četvrtak.-

Garnet je istakao da su mu poslednji mesecvi otkako je napustio suprugu Lornu i decu bili pravi rolerkoster.

- U jednom trenutku sam mislio da ću se oženiti Sofijom, ali je počelo da ide naopako sa njenim velikim opijanjem i mislim da je podsvesno i njoj nedostajala porodica - kazao je i nastavio:

- Znam da im nedostaje. Njena majka mi je rekla. Nadam se da će tamo biti bezbedna. Ako se ona vrati i započne novu vezu sa nekim, to će mi biti u redu, ali ona mora da odustane od nade da ćemo ponovo biti par. To se jednostavno neće dogoditi. -

Garnet koji inače ima mnogo tetovaža, uključujući srce na desnom obrazu, rekao je da je bio preplavljen ponudama seksa i ljubavi od žena preko egovog Instagram naloga.

Dodao je: - Ljudi bi me mogli videti kao nekog bezbrižnog đubreta, ali ja sam daleko od toga. Pokušao sam da joj pomognem da prebrodi ovaj raskid. Ponekad je bilo lako razgovarati sa njom, ponekad je bila pravi pakao. S njom ne postoji ništa između. Izgleda da tamo nema filtera. Samo sam zahvalan Bogu što je ona u tom avionu i ne moram da mi telefon stalno pinguje ili da se ona samo pojavi. -

On je istakao i da nema nameru da uskoro počinje novu ljubavnu vezu, piše Dejli mejl.

Nisam mogao da spavam sam sa sobom, a kamoli da spavam sa nekim drugim. Samo mi treba malo vremena da ponovo budem sa svojim ćerkama. Stvarno mi nedostaju. One su bili jedan od razloga što smo Sofija i ja posvađali. Nije joj se svidelo da pričam o njima. Ali one su ispred svega. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading