UKRAJINKA KOJA JE RASTURILA BRAK BRITANCU PRIVEDENA! Sofiju ostavio dečko, ona mu nogom pokušala da RAZVALI VRATA! ZAVRŠILA NA ULICI! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.09.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinska izbeglica Sofija Karkadim, poznata po tome što je otela muža ženi, koja ju je primila u kuću po izbijanju rata u ovoj zemlji, napravila je sinoć haos, pošto je ostavio ljubavnik.

UKRAJINKA KOJA JE RASTURILA BRAK BRITANCU PRIVEDENA! Sofiju ostavio dečko, ona mu nogom pokušala da RAZVALI VRATA! ZAVRŠILA NA ULICI! (VIDEO)

Foto: dailymail.com/printscreen

Naime, Toni Garnet, koji je napustio ženu i dvoje dece zbog nje, ostavio je i nju posle višemesečne veze. 

Ona je sinoć nogom pokušala da razvali vrata iznajmnjene kuće u kojoj on sada živi sam, a dok su je policajci odvodili vikala je: "Toni, volim te."

Republika

Foto: Printskrin

Sofija Karkadim

 

- Izgubljena sam. Slomljeno mi je srce i još uvek gajim osećanja prema Toniju - rekla je Sofija koja je posle privođenja puštena i prošla je bez krivične prijave pošto je njen bivši zatražio da je ne terete.

 

 

- Ovde nemam nikoga. Bez smeštaja sam i bez novca. Nemam prijatelja. Ostajem na ovom odvratnom mestu u Bradfordu, na koje me policija strpala - dodala je.

Rekla je da ju je policija upozorila da ne sme da kontaktira bivšeg, bilo telefonom, porukama ili lično, i ako prekrši ovu meru biće ponovno uhapšena i protiv nje će biti pokrenuta prijava.

Republika

Foto: Ptintscreen/Instagram/tee_garnett

Sofija Karkadim i Toni Garnet dok su bili u ljubavi

 

Policija je Sofiju već dva puta privodila i sumnjičila za nasilničko ponašanje. Poslednji put sinoć.

- Nikad nisam povredila Tonyja. Nikad ga nisam napala. Bila sam samo uzrujana zbog nečega u vezi s njegovom bivđom ženom Lornom i njihovom decom - rekla je Sofija.

Ona kaže da je razočarana, jer joj je Toni obećao da će paziti na nju.

- Trebalo je da se venčamo. Znala sam da ne može da ima decu, podvrgnut je vazektomiji, ali je rekao da će to rešiti i da ćemo imati decu. Sada ne znam šta da radim - kaže ona. - Sanjala sam život s Tonijem. Ne razumem kako se sve ovo dogodilo (da je hapse). Nije mi dopustio da uđem u našu kuću i dvaput me prijavio, a ja sam samo htela nasamo da razgovaramo. Raskinuo je sa mnom preko poruke i izbacio me na ulicu i nije ga briga ni gde sam ni šta radim.

- Pokazao je potpuno drugačije lice. Kaže da želi pomoći ljudima, a mene izbacuje na ulicu.

Republika

Foto: Printskrin

Toni Garnet sa ženom koju je ostavio zbog Sofije

 

Ona kaže da je Toni prijavio i pre dva meseca, zbog navodnog napada nožem. Ona kaže da tada jeste nož zabila u zid kuće, ali da joj bivši tada nije bio u njoj. 

- Samo sam bila ljuta zbog situacije s njegovom suprugom - rekla je. - Činilo se da ga nije briga za nas, za našu budućnost, uvek je pričao o svojoj deci. On je je*** uništio našu vezu.

Otkrila je da je pobegla iz Ukrajine nakon što je bila u nasilnoj vezi. Tvrdi da joj je tamo bivši partner polomio vilicu. Rekla je da ne zna gde će, ali da u Ukrajinu sigurno ne može, jer je tamo rat.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading