SKANDAL! OSTAVIO ženu i decu zbog UKRAJINKE! Primila u kuću IZBEGLICU, ona joj rasturila brak za manje od 10 dana!

Autor:

Razonoda

21.05.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Garnet je u svoj dom primila Sofiju, a Toni je nešto više od nedelju dana nakon što je stigla, stavio tačku na svoj brak.

SKANDAL! OSTAVIO ženu i decu zbog UKRAJINKE! Primila u kuću IZBEGLICU, ona joj rasturila brak za manje od 10 dana!

Foto: Printskrin

Toni Ganet (29) iz Bradforda napustio je suprugu Lornu (28) i njihovo dvoje dece nakon što se zaljubio u Sofiju Karkadjim, ukrajinsku izbeglicu koja je na početku invazije napustila svoj rodni Lavov.

Čovek se, u želji da pomogne, prijavio na vladin program za pomoć ukrajinskim izbeglicama, ali kada od njih nije dobio odgovor, postao je nestrpljiv te zatražio pomoć na društvenim mrežama.

U svoj dom su primili Sofiju, a Toni je nešto više od nedelju dana nakon što je stigla, stavio tačku na svoj brak i odlučio započeti novi život.

- Počelo je s jednostavnom željom da učinim pravu stvar i pružim krov nad glavom nekome u nevolji, muškarcu ili ženi.

Republika

Foto: Printskrin

Sofiju Karkadjim

 

- Situacija je kulminirala prošle subote kada je Lorna nasrnula na Sofiju, vičući na nju, koristeći se nekim grubim jezikom kojim ju je rasplakala. Rekla je da više ne može ostati pod našim krovom i nešto je u meni škljocnulo. Žao nam je zbog bola koji smo prouzrokovali, ali sa Sofijom imam vezu kakvu nikada pre nisam imao - rekao je za The Sun.

Njegova nova devojka Sofija (22) je rekla da se ''takve stvari događaju''.

Tonijeva sada već bivša žena Lorna je poludela zbog bliske veze koju je njen muž uspostavio sa Sofijom, jer su zajedno išli u teretanu i po ceo dan razgovarali, pa je gošći naredila da ode. Bila je zapanjena kada je Toni odmah posle toga spakovao svoje stvari i zajedno sa Sofijom otišao kod svojih roditelja.  

Sada su zajedno u procesu pronalaska novog doma.

Najnoviji podaci pokazuju da je više od 33.000 izbeglica iz Ukrajine sada u Ujedinjenom Kraljevstvu pod zaštitom različitih porodica. Lesia Vasilenko, ukrajinska zastupnica, sinoć je izjavila da je zabrinuta za izbeglice ukoliko ih domaćini izbace.

- Koji je rezervni plan britanske vlade? Gde bi ti ljudi trebali otići? Domaćini nemaju nikakvu pravnu odgovornost za njih.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nena

21.05.2022 19:48

Zla zena sto je izbacila izbeglica i divan dobrocin muz. Mogu da spavaju u teretani i da im daju dozivotno clanstvo.

Odgovori 22 2
zivorad

22.05.2022 05:17

cim dobije drzavljanstvo, ode bilmez toni na djubriste istorije.

Odgovori 27 0
Bi

23.05.2022 14:07

Kakav je to bio brak kad se rasturio za 10 (deset!!!) dana?