Jači i od SUDBINE! Oni su FATALNI jedni po druge! Ove horoskopske kombinacije su toliko MOĆNE da ih ništa ne može rastaviti!

Autor:

Lifestyle

17.05.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove horoskopske kombinacije su toliko jake da im ni sudbina ne može ništa.

Jači i od SUDBINE! Oni su FATALNI jedni po druge! Ove horoskopske kombinacije su toliko MOĆNE da ih ništa ne može rastaviti!

Foto: pixabay.com

Partneri u vezi

U pitanju su:

 

Strelac i Ovan

Ovaj par je duboko emotivno vezan. Zbog buntovnih sklonosti, spajanje ovih znakova nije lako, ali kad se jednom spoje - njih dvoje odlično funkcionišu. I Strelac i Ovan beže od rutine i zajedno se ludo zabavljaju.

Bik i Devica

Kad se upare, ova dva znaka izbegavaju sukobe, uvek su smireni u komunikaciji. Odnos Bika i Device zasnovan je na velikoj ljubavi, logici i dobroj organizaciji.

Rak i Ribe

Fantastičan par koji se na prvi pogled savršeno razume. Izuzetno su pažljivi i osetljivi jedno prema drugom, zajedno ostaju i u tuzi i u radosti. Nesumnjivo - ovo je par sa najdubljom emotivnom vezom.

Republika

Foto: pixabay.com

Ljubav, Ilustracija

 

Vaga i Rak

Njih dvoje se dopunjuju na gotovo svim nivoima i kad se udruže - samo im je nebo granica. Ova dva znaka su prema zodijaku "srodne duše".

Škorpija i Vaga

Duboko su emotivno povezani. Njihova međusobna strast i posvećenost jedno drugom čine ovaj par neuništivim. U intimnom smislu, oni se savršeno uklapaju.

Blizanci i Vodolija

Ovo su dva znaka koji se savršeno nadopunjuju. Čak iako ponekad imaju suprotna mišljenja o određenim pitanjima, oni znaju kako da se motivišu i slože, piše Informer.

Slabost jednog partnera, uvek se nadoknađuje snagom drugog. Zajedno mogu da prežive sve bure.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kicko

21.05.2022 21:26

Nema veze sa životom