Jači i od RETROGRADNOG MERKURA! Pred ovim horoskopskim znacima je SJAJAN PERIOD!

Autor:

Lifestyle

11.05.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će retrogradni Merkur mnogima doneti probleme, ova tri horoskopska znaka će odoleti svim nedaćama.

Jači i od RETROGRADNOG MERKURA! Pred ovim horoskopskim znacima je SJAJAN PERIOD!

Foto: pixabay.com

Srećna devojka

Evo ko će u narednom periodu imati više uspeha i sreće od ostalih.

Bik

Pred vama je sjajan period, uglavnom zato što ste odlučili da ignorišete propast i sumornost retrogradnog Merkura, pa ionako radite šta želite.

A, u vašem slučaju, ono što želite je prilično velika stvar, jer se ne tiče samo vas, već i vašeg romantičnog partnera.

Vi i vaša osoba ćete se koncentrisati na "dela" ove nedelje, radije nego na razgovore, planiranje ili odlučivanje.

Izvući ćete sav posao iz svega, tako što ćete samo preći na stvar. Vama i vašem partneru nije potrebna dozvola, niti vam je potrebno odobrenje za bilo šta što ćete uraditi ili reći "da".

Sve što se zna je da će ova nedelja završiti profitabilnije nego što ste očekivali, a iako će se retrogradnost ušunjati ovde ili tamo da ugrozi vašu rutinu, nikada vas neće srušiti. Sve što treba da očekujete ove nedelje, Biku, je uspeh za uspehom. Svaka čast!

Blizanci

Ako postoji nešto što vam stavlja osmeh na lice, to je prkošenje izgledima, a sve oči su u narednom periodu uprte u vas, Blizanci, čekajući da ne uspete. Međutim, nećete im dati to "zadovoljstvo" . U stvari, ova nedelja pripada finansijskom uspehu i stručnim potezima sa vaše strane, piše Informer.

Republika

Foto: pixabay.com

Uspeh, Ilustracija

 

Ove nedelje ćete se mnogo puta smejati u sebi, dok zaobilazite očekivanja kolega sa posla, na svom usponu na vrh.

Niko nije mislio da to imaš u sebi, a opet, ovde poseduješ sve.

Šala je na njima ove nedelje, jer imate bolje stvari da radite nego da se bavite dešavanjima drugog ljudskog bića. Šta god da ste uradili, da uperite sve oči u sebe, sigurno je nešto zbog čega su oni ljubomorni na vas, a ljubomora nikada nikome ne izgleda dobro. Nasmejte se i mašite, Blizanci. 

Rak

Ono što će naredni period dovesti do slave je činjenica da dobro reagujete na Jupitera u Ovnu, a to je upravo onaj podsticaj koji vam je bio potreban, da biste doneli tu konačnu odluku.

Osećali ste se opušteno kao da ste se nekako izbacili iz jednačine; postali ste posmatrač za razliku od učesnika, a to vam ne odgovara kako vreme prolazi.

Republika

Foto: pexels.com

Uspeh, Ilustracija

 

Mislili ste da bi prihvatanje moglo biti pravi put, ali sve što vam je donelo je osećaj da starite, što vas, zauzvrat, čini depresivnim. Tu dolazi moćni Ovan da poremeti vaš budan san.

Zabranjeno je spavanje, Rak. Ova nedelja dolazi kao podstrek i budi vas iz omamljenosti i postavlja na tok akcije. Spremi se da ponovo kreneš, ova igra još nije gotova.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading