SPEKTAKL U BEOGRADU! Jasikevičijus ponosan!

Autor:

Sport

21.05.2022

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Barselone Šarunas Jasikevičijus rekao je da nije bilo najprijatnije što se ekipa našla u borbi za treće mesto na fajnal-foru Evrolige.

SPEKTAKL U BEOGRADU! Jasikevičijus ponosan!

Foto: Starsport

On je takođe ocenio da su njegovi igrači profesionalno pristupili meču protiv Olimpijakosa. Košarkaši Barselone zauzeli su treće mesto na završnom turniru Evrolige, pošto su u Beogradskoj areni pobedili Olimpijakos sa 84:74:

- Čestitam našim igračima i navijačima. Želim da zahvalim navijačima koji su doputovali ovde. Svi razumeju naša osećanja, nije baš najprijatnije igrati za treće mesto. Osećanje tuge za propušteno finale, ali moji igrači su pokazali da su veliki profesionalci- rekao je Jasikevičijus na konferenciji za medije u Beogradu.

Jaskievičijus je posebno istakao nastup Korija Higinsa, koji je postigao 11 poena.

- Bilo je par dobrih nastupa poput Higinsovog, nadam se da će ući u ritam i biti onaj pravi koga znamo. Čestitam i Olimpijakosu i njihovim navijačima- dodao je litvanski trener.

On je ocenio da "Barselona ima dobar tim, ali i problem da završi utakmicu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading