Kažu da je bolja od svih dosadašnjih poza! Parovi širom sveta se kunu u KINESKU DEVETKU!

Autor:

Lifestyle

15.05.2022

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste raspoloženi za ezgotiku isprobajte kinesku devetku.

Kažu da je bolja od svih dosadašnjih poza! Parovi širom sveta se kunu u KINESKU DEVETKU!

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

POZA

Ukoliko su vam dosadile misionarske, 69, otpozadi i ostale svima već poznate poze u krevetu, evo jedne egzotične koja bi u potpunosti mogla da osveži vaš intimni život.

Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove izazove. Ako ste raspoloženi za ezgotiku isprobajte kinesku devetku.

Ova poza se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje penisa u jednu trećinu vagine, dok duboki znači ubacivanje penisa do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

Prvi način

Prema prvom sistemu muškarac penisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni orgazam.

Drugi način

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od 9 plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način – 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading