HAOS U NAJAVI: Novi Pazar zapretio ISTUPANJEM iz Superlige!

Autor:

Sport

15.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pazarci se oglasili saopštenjem.

HAOS U NAJAVI: Novi Pazar zapretio ISTUPANJEM iz Superlige!

Foto: Starsport

FK Novi Pazar

Fudbaleri Novog Pazara su na svom terenu poraženi od Radnika iz Surdulice u šestom kolu plej-auta Superlige Srbije.

Posle tog meča se Novi Pazar oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Različite kampanje koje su vođene protiv ovog sportskog kolektiva urodile plodom jer će plavo-beli kroz baraž da se bore za opstanak u Superligi. Utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča manje-više unapred poznat. Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Novi Pazar - Radnik

Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije i klubovima zbog toga što će Novi Pazar igrati u baražu. Međutim, Upravni odbor će na sednici koja će biti održana naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž, jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu i svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju.

Celo prvenstvo se borimo sami protiv svih, sa brutalnom kampanjom medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. Nikada, za poslednjih nekoliko decenija, Novi Pazar nije imao gori tretman u savezu, nego što ima sada - piše u saopštenju Pazaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading