PEVAČ ČETRNAEST GODINA STARIJI OD NJE, FATALNA LJUBAV IZVIRE IZ OČIJU: Mile Kitić sa osmehom na LICU, a pevačicu U ŽIVOTU NE BISTE PREPOZNALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić i Marta Savić na početku veze!

PEVAČ ČETRNAEST GODINA STARIJI OD NJE, FATALNA LJUBAV IZVIRE IZ OČIJU: Mile Kitić sa osmehom na LICU,  a pevačicu U ŽIVOTU NE BISTE PREPOZNALI! (FOTO)

Foto: Republika

Mile Kitić i Marta Savić su zajedno od 1988. godine, a 1997. su stupili u brak, kada su i dobili ćerku Elenu. Njihova ljubav je odolela mnogim preprekama, a fotka sa početka njihovog zabavljanja šokirala je mnoge, jer je Mile ostao isti, a Martu bi retko ko prepoznao.

Mile i Marta upoznali su se u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu, a potom su razmenili brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevo. Četrnaest godina stariji Mile kaže da ga je Marta na „prvu“ osvojila svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a njen atraktivni izgled bio je sporedan. Održavši kontakt, zaljubili se jedno u drugo i počeli da se zabavljaju 1988. godine, nakon što su stupili u brak uvek su bili usmereni jedno na drugo, a fotka koja je odjeknula iznenadila je javnost koliko su se promenili, a definitivno je i da izgledaju zaljubljeno, te da je fatalna ljubav započeta još tada, prenos Story.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Mile Kitić i Marta Savić u mladosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading