VIDOJEVA LJUBAVNICA BILA I SA ČANKOM! Pikantni detalji drmaju Srbiju: DVOSTRUKI ŽIVOT FATALNE MASERKE - SNIMLJENA I U LEZBO AKCIJI!

Autor: A. Ivanović - D. Lukić

Zabava

12.05.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnica Vidoja Ristovića Danijela Bojić (41), u čijem krevetu je istoričar umetnosti preminuo u noći između subote i nedelje, nakon seksa sa njom, svojevremeno je bila i s političarom Nenadom Čankom.

VIDOJEVA LJUBAVNICA BILA I SA ČANKOM! Pikantni detalji drmaju Srbiju: DVOSTRUKI ŽIVOT FATALNE MASERKE - SNIMLJENA I U LEZBO AKCIJI!

Foto: ataimages/facebook/privatna arhiva

Naime, lider LSV se pre deset godina našao u središtu skandala, kada je obmanuo javnost da je zbog bratanice tukao Pavla Lešanovića, dok je zapravo te noći bio u društvu dve ženske osobe, a jedna od njih je upravo Vidojeva ljubavnica Danijela Bojić, koja je tada imala 31 godinu.

- Nenad Čanak, koji je s dva prijatelja pretukao Pavla Lešanovića, to nije uradio, kako je sam tvrdio, da bi zaštitio 20-godišnju bratanicu, koja nije bila s njim, već je te noći bio u društvu Danijele Bojić i još jedne devojke, koje žive i rade u Beogradu. Nijedna od pomenutih devojka nije, kako ih je Čanak opisao, "20-godišnja bratanica". Naprotiv. Bojićeva je menadžer prodaje i ima 31 godinu, dok do druge nismo uspeli da dođemo, ali saznali smo da ima 40 godina - stoji u članku iz 2012, kada je bila aktuelna ova afera, a kada je Danijela bila 10 godina mlađa.

- U biografiji koju smo našli na internetu Bojićeva je sebe opisala kao izuzetno motivisanu, fleksibilnu, dinamičnu, ambicioznu, profesionalnu i vrednu osobu. Navela je da voli sport, knjige i kinematografiju, kao i da je učestvovala na nekoliko tribina posvećenih bolestima zavisnosti (droga, alkohol), te da je dobrovoljni davalac krvi - pisali su mediji u jeku skandala s liderom LSV.

Republika

Foto: estock/ataimages/ST

 

Podsetimo, i pretučeni Lešanović je tvrdio da Čanak te noći nije bio s bratanicom, nego sa dve devojke znatno starije od njegove bratanice.

Nakon toga, isplivale su i fotografije Danijeline lezbo-akcije sa Čankovom bliskom "prijateljicom" kod koje su se pojavili zajedno na rođendanu.

Ovim povodom kontaktirali smo s Čankovim PR Robertom Vizijem, koji se prvo našao u čudu što se raspitujemo za fotografije od pre 10 godina, a zatim obećao da će proveriti sa Nenadom i javiti nam za nekoliko minuta.

- Slike na kojima je Nenad Čanak u društvu crnke i plavuše nastale su otprilike pre deset godina. Kada pozira s njih dve na fotografiji, to je jedan izlazak, a tuča se desila drugom prilikom. To su dva različita događaja. Ja lično ne znam ko je izvesna Danijela Bojić - rekao je Nenadov portparol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
ЖАРКО

12.05.2022 16:53

МЕНЕ ЗАНИМА ШТА СУ ДОТИЧНЕ ДАМЕ РАИДЛЕ СА ТИМ ДЕБЕЛИМ УСТАШКИМ КРМКОМ,САД ВИДИМ ДА СУ ЖЕНЕ ГЛУПЕ КАО НОЋ,НЕМЈАУ ВЕЗЕ СА МОЗГОМ.

Odgovori 205 54
Pepsi

12.05.2022 17:17

@ЖАРКО - Pa kuravele, samo trpanje za lovu, znaju zanat, tako i opstaju.

Odgovori 192 50
Nazzi Lesa

13.05.2022 17:24

@ЖАРКО - Glupa il alava? Sa krmom se drndala za masnu lovu menadzerka prodaje, ali tela

Odgovori 40 8
Branko

12.05.2022 17:22

@Zarko Zare rode moj, nemoj tako zestoko. Tvoj komentar je na mestu za slucaj koji te je pokrenuo da ga napises. I meni je isto to palo na pamet, spontano. Ipak moram dodati da nisu sve zenske bas tolike brlje. Ja bih radje rekao da su kao politicari. Nadje se tu i tamo neki koji se izdvaja od generalnog lopovskog i lazovskog sljama. Pozdrav :)

Odgovori 113 49