JOŠ JEDNOM JE DOKAZAO KLASU: Sergej udario 50. recku u dresu Lacija! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac upisao se zlatnim slovima u istoriju kluba iz "Večnog grada".

JOŠ JEDNOM JE DOKAZAO KLASU: Sergej udario 50. recku u dresu Lacija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Milinković-Savić "uništio" Speciju

U okviru 8. kola italijanske Serije A na rimskom "Olimpiku" fudbaleri Lacija deklasirali su ekipu Specije rezultatom 4:0 (2:0).

Jedan od igrača utakmice bio je reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić, koji je sa dva gola u drugom poluvremenu zapečatio trijumf Rimljana.

Tek što je prošao pun sat igre, fudbaleri Lacija su golovima Zakanjija u 12. i Romanjolija u 24. minutu vodili rezultatom 2:0. Strelac premijernog pogotka na ovom susretu Matija Zakanji sjajno je uposlio Sergeja Milinković-Savića koji je preciznim udarcem u donji desni ugao primorao poljskog internacionalca Bartolomeja Dragovskog da po treći put na ovom susretu vadi loptu iz mreže.

Ujedno, ovaj trenutak predstavljao je i istorijski moment kada je srpski vezista u pitanju. Sergej Milinković-Savić je postigao svoj jubilarni 50. pogodak u nebesko-plavom dresu kluba iz Rima, a u nadoknadi vremena je dao i svoj 52!

Lacijali su sada preuzeli drugo mesto na tabeli prvenstva Italije sa 17 bodova, dok je Specija na 13. poziciji sa osam.

Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading