ŠOK U TORINU: Srpska kolonija ostala bez bodova u nadoknadi vremena! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

17.09.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista se može reći da nisu imali sreće.

ŠOK U TORINU: Srpska kolonija ostala bez bodova u nadoknadi vremena! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Na megdan Sasuolu u okviru 6. kola italijanske Serije A, fudbaleri Torina izašli su sa tri Srbina u startnoj postavi.Očekivali su Vanja Milinković-Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić da u ovom susretu mogu nadomestiti poraz koji su prethodne nedelje doživeli u Milanu protiv eekipe Intera, ali još jednom se potvrdilo da je put od želje do ostvarenja, prilično dugačak.

 

 

Uspeli su "Bikovi" u 37. minutu da zatresu mrežu Sasuola, ali je nakon asistencije VAR tehnologije gol Valentina Lazara poništen zbog prethodne ofsajd pozicije.

Očekivali su navijači na Olimpisjkom stadionu u Torinu da će njihovi ljubimci u nastavku susreta zaigrati agresivnije ka golu gostujuće ekipe, ali do toga ipak nije došli. I u takvom odnosu snaga mogao je Torino do prednosti, ali je fudbaler iz Obale Slonovače Kofi Điđi uspeo da prokocka priliku u kojoj je bilo teže promašiti nego zatresti mrežu. 

I kada su svi očekivali da će se susret okončati najnepopularnijim rezultatom Agustin Alvarez u poslednjim trenucima nadoknade vremena, udarcem glavom trese mrežu srpskog reprezentativnog golmana i donosi svojoj ekipi tri boda i pomak ka sredini tabele Serije A.

 

Kada je reč o srpskim internacionalcima Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić su proveli svih 90 minuta na terenu, dok je Nemanja Radonjić u 58. minutu napustio igru i svoje mesto ustupio Pjetru Pelegriju.

Seriju teških utakmica Torino će nastaviti i u narednom kolu. "Bikovi" će 1. oktobra gostovati aktuelnom lideru italijanskog fudbala, ekipi Napolija.

 

Standings provided by SofaScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading