KAO DA JE LETO! Kupači na Adi Ciganliji u oktobru (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

02.10.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je živa u termometru dostigla tek 22. podeok, neki građani su rešili da iskoriste lep dan i da se čak okupaju i osunčaju na Beogradskom moru.

KAO DA JE LETO! Kupači na Adi Ciganliji u oktobru (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika

Kupači

Letnja sezona na Adi Ciganliji zatvorena je još 28. avgusta, ali toga se neki Beograđani ne pridržavaju...

Naime, čim je "upekla zvezda" željni toplote i sunca, budući da su iza nas tmurni i kišoviti dani, pojedini građani su rešili da se okupaju na beogradskom jezeru, a ekipa portala Republika je to uspela da zabeleži.

Foto: Republika

 

Sa prvim sunčevim zracima, iako je temperatura samo 22 stepena, dva muškarca su uprkos tome što je kupalište zatvoreno, rešili da se malo "rashlade", pa su se poskidali u donji veš i okupali u jezeru.

Nedaleko od njih, dve žene su razvukle peškire, leže i sunčaju se, ne obraćajući pažnju na prolaznike.

Foto: Republika

 

Koliko god bilo prijatno kupanje na jezeru u oktobru, sa razlogom je zatvorena sezona, što znači da nema spasilaca, niti nekog ko bi mogao da interveniše kada bi došlo do ozbiljnije situacije. 

Samo tokom letnjih meseci, spasioci su imali 14 intervencija u delovima označenim za kupanje.

Nadležni iz JP "Ada Ciganlija" i na svom sajtu apeluju na građane da koriste druge sadržaje, budući da je svaki ulazak u vodu u ovom periodu na sopstvenu odgovornost.

Apelujemo na sve one koji odluče da dođu na Savsko jezero, da ne ulaze u vodu jer neće biti ni spasilačkih ni ekipa Hitne pomoći, koji će im priteći u pomoć. Dakle, svaki ulazak u vodu biće isključivo na sopstvenu odgovornost. Preporučujemo da iskoriste ostale sadržaje na Adi i da tako provedu prijatno i kvalitetno vreme u prirodi - poručuju iz JP "Ada Ciganlija".

Evo kako je izgledalo današnje kupanje na Adi Ciganliji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading