NOVI RIMSKI IMPERATOR: Sergej upisan zlatnim slovima u istoriju Lacija!

Autor:

Sport

20.09.2022

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nale, za istoriju, za ponos...

NOVI RIMSKI IMPERATOR: Sergej upisan zlatnim slovima u istoriju Lacija!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi 7. kola italijanske Serije A

Na stadionu "Đovani Zini" u Kremoni sastali su se domaći Kremoneze i rimski Lacio. Sasvim očekivano "Lacijali" su stigli do ubedljivog trijumfa rezultatom 4:0, a jedan od najzaslužnijih za ovaj uspeh "nebesko plavih" bio je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić.

Prvo je Sergej u 7. minutu susreta asistirao Ćiru Imobileu za prvi pogodak Lacija, da bi u samom finišu prvog poluvremena srpski reprezentativac i sam zatresao mrežu Kremonezea kojim je ekipa iz italijanske prestonice stigla do nedostižnih 3:0.

Treba napomenuti da je ovim susretom Sergej Milinković Savić ušao u anale Lacia. Naime, bio je ovo njegov 303. meč u dresu "nebesko plavih" boja čime je ušao na listu TOP 10 igrača ovog kluba po broju odigranih mečeva.

 

 

Sergej Milinković Savić je član Lacija od 2015. godine u koji je stigao iz belgijskog Genka, a pre toga ne nosio crveno-beli dres "Stare dame" srpskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading