POMEREN MEČ PARTIZANA I MZT-A: "Šokirani smo, ovo je NEPRAVDA!"

Autor:

Sport

03.10.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč između ekipa MZT-a i Partizana, koji se igra u okviru 2. kola AdmiralBet Aba lige promenio je satnicu.

POMEREN MEČ PARTIZANA I MZT-A: "Šokirani smo, ovo je NEPRAVDA!"

Foto: Starsport

KK Partizan

Umesto u 21 čas, meč u Skoplju će se odigrati u ponedeljak, 10. oktobra, od 16 sati. Ova promena termina se nikako nije svidela domaćinima, koji nisu zadovoljni razvojem situacije.

- I sami smo bili šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA o promeni termina, bez konkretnog i valjanog obrazloženja, prebacivanjem lopte na televiziju Arena sport, koja, međutim, nije izašla sa zvaničnim stavom o situaciji. Ali propozicije regionalnog takmičenja su jasne, a to je da liga i Arena sport imaju ekskluzivno pravo da određuju termine, dok se domaćin ništa ne pita - izjavili su iz uprave MZT-a.

Iz makedonskog kluba ističu da razumeju lošu reakciju navijača, ali i da su sve pokušali da se meč odigra u planiranom terminu.

- Iskreno se izvinjavamo, ali postoje neke stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da promenimo, za razliku od nekih drugih učesnika u tom takmičenju - nastavljaju iz skopskog kluba.

Za kraj, uprava MZT-a je pozvala svoje navijače na tribine, da podrže igrače u utakmici sa Partizanom.

Ovo je idealna šansa da pokažemo jedinstvo i dokažemo da je Aerodrom (opština koja je vlasnik MZT-a) naselje koje i pored svih problema i nepravdi uvek i u svemu stoji iza svojih ljubimaca u plavo-beloj opremi. Vidimo se u ponedeljak na tribinama - zaključuje se u saopštenju.

MZT je u prvom kolu gostovao ekipi Crvene zvezde, a poraženi su sa 87:67. Sa druge strane, Partizan je bio ubedljiv u Zagrebu, a "stradala" je Cibona, rezultatom 105:81.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading