ZVEZDA NIJE DOMINIRALA NA MARAKANI: Čerčesov dao NEOČEKIVANU izjavu uoči okršaja sa prvakom Srbije!

Autor:

Sport

12.10.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred duel u prestonici Mađarske.

ZVEZDA NIJE DOMINIRALA NA MARAKANI: Čerčesov dao NEOČEKIVANU izjavu uoči okršaja sa prvakom Srbije!

Foto: Starsport

Trener Ferencvaroša Stanislav Čerčesov

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas gostuju Ferencvarošu u meču 4. kola grupne faze Lige Evrope, a trener mađarskog prvaka Stanislav Čerčesov izneo je svoja očekivanja od utakmice.

On je iznenadio mnoge konstatacijom da crveno-beli nisu dominirali terenom, iako su slavili lagan i ubedljiv trijumf od 4:1.

Ako pogledamo rezultat od 4:1 Crvena zvezda je bila bolja pre nedelju dana, ali je sigurno da u Beogradu nismo uradili sve ono o čemu smo razgovarali i što je bilo neophodno za dobar rezultat. Rival je dobar tim, na kraju krajeva, godinama nastupaju na visokom nivou, ali sada imamo priliku da popravimo stvari. - izjavio je trener Ferencvaroša, a potom je dodao:

Nisam video da je Zvezda dominirala. Naravno, sa stanovišta rezultata možemo reći da su dominirali, ali mi smo imali 60 odsto posed lopte, a bilo je mnogo faktora koji nisu išli u prilog ovoj dominaciji. Očekujem težak meč, ali ovoga puta ćemo imati prednost, jer će naši navijači biti iza nas na domaćem terenu. Idemo od meča do meča i razmišljamo samo o narednom. Nažalost, imamo povrede tako da nam je najvažnije da se dobro pripremimo - zaključio je Čerčesov.

Kako izgleda atmosfera u Budimpešti možete pogledati OVDE, a srpski šampion je tokom prva tri kola grupne faze osvojio tri boda, pa mu je sutrašnji meč "biti ili ne biti" u trci za plasman u nokaut fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading