OGLASILE SE DELIJE: Uputili velike kritike navijačima Zvezde!

Autor:

Sport

07.10.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačka grupa "Delije" izdala je saopštenje nakon utakmice 3. kola Lige Evrope protiv mađarskog Ferencvaroša.

OGLASILE SE DELIJE: Uputili velike kritike navijačima Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su veliku pobedu, rezultatom 4:1, pa su na taj način i dalje ostali u trci za plasman u nokaut fazu ovog takmičenja. Ipak, "Delije" nisu bile zadovoljne posetom, pa su uputile kritiku simpatizerima crveno-belih.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol

- Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartakom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist! Svi su videli kako izgleda to kad se Crvena zvezda naljuti onda kada svi sumnjaju u nju. Red je da prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali sa ovom Zvezdom. Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošem, previše za takvu utakmicu, ali sad imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo naše igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeći sve moguće - stoji u saopštenju navijačke grupe.

Crvena zvezda će na svom stadionu u nedelju igrati sa Spartakom u okviru Mozzart Bet Superlige, a to će im biti i generalna proba pred meč 4. kola Lige Evrope, koji je na programu sledećeg četvrtka u Mađarskoj, kada će Zvezda gostovati Ferencvarošu u Budimpešti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Huliganizam I profiterstvo

14.10.2022 13:22

Huligani , kakvi bre navijaci. Na SEVERU I JUGU profiteri .